2511%20Palmboom%20Tobago%20Cays.jpg

Hoe houd ik mijn werkplek koel op warme dagen?

Tips en trucs om het koel te houden op kantoor
Tropische temperaturen en de felle zomerzon drijven het aantal graden op je werkplek in no time naar een hoogtepunt. Hoewel onderzoek uitwijst dat vrouwen productiever zijn bij hogere temperaturen, leidt een te warm kantoor juist tot onderproductie. Hoe houd je met deze hitte je werkplek - en dus je hoofd - koel?
Anders efficient snel

Stop met “gemiddeld” zijn

Column Ralph Karseboom | Obsessie is niet verkeerd
Tegenwoordig blijkt het slecht te zijn als je hoofd boven het maaiveld uitsteekt. “Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg” voert de boventoon. Elke vorm van zelfexpressie of bovengemiddeld presteren wordt als “aanstellerig” gezien. Ik adviseer je onmiddellijk te stoppen met het luisteren naar deze nee-zeggers en te focussen op je eigen toekomst en je eigen mogelijkheden. Niets is onmogelijk als je er 100% van je energie aan geeft.
markstephan2.png

Starter DriveUgo vernieuwt taxiwereld

Hoe vernieuw je de markt als starter?
De taximarkt vernieuwen, hoe doe je dat?! Mark Stephan was niet tevreden over de 'vastgeroeste taxiwereld'. Hij vond de prijzen te hoog en de chauffeurs niet klantvriendelijk genoeg. Met zijn startup DriveUGo besloot hij de taxi, samen met taxichauffeurs, opnieuw uit te vinden. In een interview doet Stephan zijn strategie uit de doeken.
graafmachine1.jpg

Minder dieselkosten met dezelfde bouwmachines

Wat levert Het Nieuwe Draaien mij op als ondernemer?
Het Nieuwe Rijden - bewuster autorijden om brandstof te sparen - ken je waarschijnlijk wel. Jij kunt als ondernemer in de bouw een hoop besparen met een zelfde principe, maar dan voor bouwmachines: Het Nieuwe Draaien. Michiel Pouwels van branchevereniging CUMELA en Sten de Wit van TNO vertellen over de mogelijkheden.
Files-mijden-PON.jpg

Hoe kunnen mijn medewerkers en ik files vermijden?

Tactisch rijden steeds belangrijker
De filedruk neemt na een aantal jaren weer toe, steeds vaker kom je weer vast te staan in de spits. Wat kun je doen om daar verandering in te brengen?
MarianneSturman_vk.jpg

Tot zover het thuiswerken?!

Column | Aansturen op resultaat, niet op aanwezigheid
Menig sceptisch manager ten aanzien van Het Nieuwe Werken hoor ik opgelucht reageren op het nieuws dat thuiswerken voor Yahoo-medewerkers binnenkort verleden tijd is. ‘Hè hè, het bedrijfsleven komt weer bij zinnen en ziet éindelijk in dat al dat thuiswerken een grote grap is.’
apps.jpg

Werk en reis nog slimmer met behulp van handige apps

MKB Trend 2013: Apps maken Het Nieuwe Werken makkelijk
Snel een werkplek vinden onderweg. Overal bij je documenten kunnen of een afspraak maken voor een videoconference. Met handige apps is Het Nieuwe Werken peanuts.
Webinar-Slim-Werken-Slim-Reizen.jpg

Webinar Slim Werken Slim Reizen: 'Denk niet steeds in context van tijd'

Laat concept van tijd los en ervaar daardoor minder druk
Hoe laat je medewerkers slim omgaan met werk- en reistijd en hoe belangrijk is het om je tijd goed te managen. Die vragen kwamen uitvoerig aan de orde in het webinar Slim Werken Slim Reizen op donderdag 15 november.
File.jpg

Mobiliteitsvoucher door 2400 bedrijven aangevraagd

5 procent minder auto's in de file
Het Platform Slim Werken Slim Reizen heeft tijd- en plaatsonafhankdelijk werken binnen organisaties, instellingen en het bedrijfsleven goed onder de aandacht gebracht. Zo vroegen 2400 bedrijven een mobiliteitsvoucher aan.
Kinderopvang Week van Het Nieuwe Werken.jpg

Kinderopvang ook een zaak voor de ondernemer

MKB Trends 2013: Goede kinderopvang belangrijk voor ondernemer en werknemer
Je bent je er misschien niet altijd van bewust, maar in de opvang van de kinderen van jouw medewerkers, kun jij als werkgever faciliteren. Maar waarom zou je en hoe kun jij een bijdrage leveren?
Getoond 1 tot 10 van 61. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in Slim werken

 

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten