Special: Slimmer werken

Mobiel Werken desk

Efficiënt werken: pauze en voeding

Tips over ritme, scherpte en effectiviteit

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie kan het juiste voedingspatroon je productiviteit met 20 procent verhogen. Bereken wat dit voor jouw organisatie betekent en je zult anders tegen voeding aan gaan kijken. Ook rust en regelmaat kunnen je veel opleveren.

10 november 2017

Het geheim van succes

Column l Besteed middelmatige talenten uit

Als ondernemer wil je succes. Voor ieder mens is succes iets anders. Succes is voor de een rijkdom voor de ander je bezighouden met nuttige zaken.

27 oktober 2017

Efficiënt werken: benut je bioritme

Vergroot de effectiviteit binnen je bedrijf

Ook al leef je misschien niet om te werken, zonder energie op kantoor zitten is ook niets. Hoe kun je je dagen zo inrichten dat het je werk ten goede komt, zonder de balans met je privéleven te verliezen? En hoe kun je collega’s en werknemers stimuleren hetzelfde te doen?

12 juni 2017

Whitepaper 'Benut je online kansen: cloud computing'

Download dit gratis whitepaper en haal alles uit de cloud

Werk jij al in de cloud? Steeds meer diensten worden volledig online gefaciliteerd. In dit whitepaper behandelen we de voor- en nadelen en leggen we uit hoe je als ondernemer optimaal en veilig kunt profiteren van cloud computing.

23 december 2015

Flexibel werken met een virtuele assistent

Besteed werkzaamheden uit aan een secretaresse op afstand

Je start een bedrijf omdat je ergens goed in bent of omdat jij graag een bepaald product verkoopt. Maar bij een eigen bedrijf, horen ook zaken waar je geen tijd voor hebt. Een virtueel assistent biedt dan uitkomst.

30 januari 2013

Hoe investeer ik in slimmer werken?

Hoe wordt mijn bedrijf efficiënt?

Kies voor slim ondernemen, om te zorgen voor meer productiviteit voor minder geld. Dat kun je bijvoorbeeld doen door te kiezen voor mobiel werken, time management en het uitbesteden van randzaken.

24 januari 2013

Vernieuwing

Column Jeroen Busscher l 'Innoveren begint met angst'

Voor ondernemers is vernieuwing aan de orde van de dag. Simpelweg omdat de markt verandert, producten veranderen, de organisatie groeit of krimpt of omdat de ondernemer zelf verandert.

27 augustus 2012

Wat maakt jou succesvol?

Column l Hard werken of slim werken?

Vraag een ondernemer waarom hij succesvol is en je krijgt steevast te horen: omdat ik er zo hard voor gewerkt heb. Maar is dat eigenlijk ook zo?

27 augustus 2012

Durf rigoureus te zijn

Column l Ondernemers zijn er niet om redelijk te zijn

Een heerlijk woord, rigoureus. Een belangrijk woord ook. Zeker voor ondernemers. Het woord rigoureus maakt het verschil tussen middelmatig goede ondernemers en briljante ondernemers.

27 augustus 2012

Ondernemen is voor helden

Column l Starten

Regelmatig krijg ik het verzoek van startende ondernemers of ik eens met ze wil 'sparren'. Ikzelf ben mijn hele leven al ondernemer. Mijn enige loonstroken kreeg ik als vakkenvuller tijdens mijn studietijd bij de lokale AH.

22 augustus 2012

Getoond 1 tot en met 10 van 13 totaal, er zijn meerdere pagina's