Workshop (2) MKB 1.jpeg

Google komt met Digitale Werkplaats naar Apeldoorn, Eindhoven en Nijmegen

Al 120.000 Nederlandse ondernemers en studenten getraind in digitale vaardigheden
Amsterdam, 2 april 2019. Internet kan helpen bij het vergroten van de inzetbaarheid op de arbeidsmarkt en het laten groeien van een bedrijf. Maar om optimaal de kansen van het internet te kunnen benutten zijn digitale vaardigheden cruciaal. In mei en juni zal Google met de Digitale Werkplaats daarom verschillende steden in Nederland aandoen om workshops aan ondernemers en studenten te geven over onder meer het vergroten van online zichtbaarheid van hun bedrijf, online veiligheid en het analyseren van hun website.
shutterstock_584227291.png

Skype for Business: altijd & overal samenwerken

Alsof je in dezelfde ruimte bent
Werk is steeds minder gebonden aan een bepaalde tijd of plaats, maar mensen hebben nog steeds de behoefte om samen te werken. Met Skype for Business kun je altijd samenwerken alsof je in dezelfde ruimte bent! Kijk naar hetzelfde document, brainstorm op een whiteboard of beleg een videovergadering met het hele team.
Mobiel printen2.jpg

Vier manieren om mobiel te printen

Afdrukken via printerdriver, e-mail, website en mobiele app
Er zijn grofweg vier manieren om te printen. Iets afdrukken op kantoor vanaf je pc of laptop via een printerdriver - dat verhaal is bekend. Maar hoe print je vanaf je smartphone en tablet? Alle opties op een rij.
work-on-computer-PA4XFZQ.jpg

Negen tips voor een gebruiksvriendelijke website

Bied duidelijke, vindbare informatie online aan
Mensen die websites bezoeken, willen maar een ding: snel vinden wat ze zoeken. Daarom negen tips die je bezoekers een teleurstelling besparen.
kluis.jpg

Hoe maak ik een back-up in de cloud?

Online back-ups maken
Een back-up maken doe je om de bestanden en data van je bedrijf veilig te stellen, mocht je harddisk crashen of er een brand uitbreken. Dat kan op een externe harde schijf, maar ook in de cloud. Hoe dan?
stroomstoring.gif

Is de cloud een oplossing tegen storingen?

Hoe houd je ICT-storingen buiten de deur?
Een server op afstand, geen gedoe met updates en plaats- en tijdonafhankelijk werken: de cloud zou zomaar een oplossing kunnen zijn tegen storingen. Of toch niet?
Smartphone.jpg

Hoe bescherm ik mijn telefoon tegen virussen?

Virussen en wormen op mobiele apparaten van jou en je personeel
Een smartphone is eigenlijk niks anders dan een mobiele computer waar je toevallig ook mee belt. En dus is je mobiele telefoon net zo vatbaar voor virussen als je andere apparatuur. Hoe bescherm je jouw telefoon en de telefoon (van de zaak) van je personeel?
samsung-galaxy-tablet-vs-apple-ipad.jpg

Voorkom App Gap: blijf bij met mobiel werken

Bedrijven blijven achter met implementatie nieuwe technologie
Online samenwerken op tablet of mobiel is in opmars en de vraag naar mobiele applicaties groeit sterk. Toch zijn veel bedrijven nog te langzaam met de ontwikkeling en implementatie ervan voor medewerkers, klanten en partners.
Laptop.jpg

Begin Het Nieuwe Werken met een paar handige tools

Laptops, tablets en smartphones
Pas je graag Het Nieuwe Werken toe in je bedrijf? Begin met het uitdelen van een paar handige tools als de smartphone, laptop of tablet. Hiermee kunnen medewerkers al gemakkelijk starten met plaatsonafhankelijk werken.
Smartphone.jpg

COPE, een beheersbaar alternatief voor BYOD

Reguleer het meenemen van eigen apparatuur
Uit Europees onderzoek van Cisco blijkt dat 85 procent van de Nederlandse werknemers privéapparatuur gebruikt voor het werk. Een trend die je als ondernemer natuurlijk graag wilt reguleren. Maar hoe pak je dat aan?
Getoond 1 tot 10 van 35. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in Technologie

 

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten