Apps

Slim reizen nog makkelijker met nieuwe app

Van a naar b met ANWB Onderweg app

Omzeil je graag de file en wil je weten waar je het goedkoopst tankt? Met een nieuwe app van de ANWB kunnen jij en je medewerkers een stuk slimmer reizen.

22 oktober 2013

Meeste ondernemers niet klaar voor mobiel internet

Tweederde heeft nog geen mobiele website

Meer dan de helft van de ondernemers in het mkb houdt geen rekening met mobiele internetters. Hun websites zijn niet aangepast op het gebruik met smartphone of tablet en minder dan een op de tien heeft een app. Dat blijkt uit onderzoek van online marketingbureau Zeo onder meer dan vijfhonderd mkb-ondernemers.

22 oktober 2013

Meer export dankzij online distributeursondersteuning

Column | Behoud je distributeurs via E-export

Verrassend weinig exporteurs zijn bezig met E-export, blijkt uit het onderzoek Trends in Export 2013. Het internet wordt vooral ingezet als informatiemedium, terwijl de strategische inzet van internet en het gebruik van social media en apps minimaal is. Juist Nederlandse exporteurs moeten het internet gebruiken om hun offline marketing te versterken en hun distributeurs te ondersteunen bij marktontwikkeling.

13 mei 2013

Vaste telefoon nog steeds belangrijk voor ondernemer

Ondanks nieuwe communicatiemiddelen blijft bellen populair

Het belgedrag van ondernemers verandert. Ondernemers maken steeds meer gebruik van mobiele apps en andere communicatievormen zoals VoIP, maar de vaste telefoon is nog altijd van grote waarde voor veruit de meeste ondernemers.

21 januari 2013

Waar sla je bij mobiel werken je documenten op?

Hoe kan iedereen vanaf een andere plek bij werkdocumenten?

Als jij en je werknemers mobiel werken, is een vaste harde schijf niet per se nodig. Hoe zorg je er dan voor dat iedereen bij de gegevens kan die hij of zij nodig heeft?

13 januari 2013

Nieuwe wetten voor ondernemers in 2013

Altijd op de hoogte van wetswijzingen met NieuweWetten-app

Nieuwe en gewijzigde wetten treden op twee momenten per jaar in werking: op 1 januari en 1 juli. Welke veranderingen zijn komende jaar belangrijk voor jou? De belangrijkste wetswijzigingen op een rij.

28 december 2012

Smartphone: Welk besturingssysteem kies ik?

Android, iOS, BlackBerry en Windows Phone

Tijdens je oriëntatie op een nieuwe smartphone, word je geconfronteerd met een waslijst aan mogelijkheden en modellen. Verkijk je in eerste instantie niet op de modellen, begin je keuze bij het besturingssysteem.

05 oktober 2012

Open duurzame auto's met je mobiel

Gratis app om groen te rijden

Maken jij en je werknemers gebruik van de deelauto's van Greenweels? Met een nieuwe app is het nu mogelijk om de Greenwheels auto's te openen met een mobiele telefoon.

26 september 2012

Nieuwe app stimuleert fietsen naar werk

Gefietste kilometers naar goede doel

'Op de fiets werkt beter' is een jaarlijkse actie in de regio Haaglanden om fietsen naar het werk te promoten. Meer dan 100 bedrijven in deze regio doen gratis mee met meer dan 2500 van hun medewerkers.

30 augustus 2012

Hoe kan ik altijd en overal bij mijn bestanden?

Column | De voordelen van Dropbox

De moderne ondernemer beschikt over veel gadgets: een laptop, een vaste computer, een iPhone en zelfs een iPad behoren definitief tot het gereedschap van een social entrepreneur. Ook ik behoor tot die groep.

21 augustus 2012

Getoond 31 tot en met 40 van 45 totaal, er zijn meerdere pagina's