Apps

"Wij gaan de app-wereld op zijn kop zetten"

Interview met Milan van den Bovenkamp van SellAnApp

Wil je er als bedrijf helemaal bij horen, dan heb je je eigen app. Maar ja, da’s een dure business: een mobiele applicatie kost je zo tienduizenden euro’s. Om apps toegankelijker te maken voor iedereen die een goed idee heeft, is er straks SellAnApp.

13 augustus 2012

Hoe kan ik online werken met Google Apps?

Samenwerken met projecten via online diensten

Bij de MKB Servicedesk werken we met allerlei partijen samen om ondernemersvragen te beantwoorden. Sinds een tijdje werken we met online office programma's en dat bevalt erg goed. Reden genoeg in elk geval om aan je uit te leggen hoe je online kunt werken.

28 februari 2012

Wat ga je als ondernemer doen in 2010?

Goede voornemens, trends en gewaagde voorspellingen voor dit jaar

Google wordt met webbrowser Chrome en kantoorautomatisering via Apps een echte concurrent van Microsoft. In 2010 gaan we meer dan 5 miljard aan online aankopen doen. Mensen beslissen steeds sneller en letten minder op de inhoud en meer op de presentatie. Bedrijven moeten daar in 2010 klaar voor zijn. Doe je mee?

31 mei 2011

Google opent software shop

Mobieler werken dankzij 'cloud computing'

Ondernemers kunnen sinds vandaag terecht bij Google voor zakelijke software. Via Google Apps Marketplace is het mogelijk om allerlei software van derde partijen binnen te halen, zo maakte Google woensdag bekend.

13 april 2010

Presentaties Week van de Ondernemer online beschikbaar

Download de resultaten van het Nationaal Ondernemers Onderzoek

Heb je de Week van de Ondernemer 2007 onverhoop gemist? Geen nood. Alle presentaties zijn te downloaden als video of .pdf bestand. Het enige dat je hiervoor nodig hebt, is een Windows Live ID. Ook de resultaten van het Nationaal Ondernemers Onderzoek zijn beschikbaar via onze site.

15 december 2009

Getoond 41 tot en met 45 van 45 totaal, er zijn meerdere pagina's