Dossier Investeren in verlichting

 
essent-a1-Roto-2.jpg

Eindelijk een wet die geld voor de ondernemer oplevert

Help jouw onderneming te besparen met deze tips.
Isolatie, ledverlichting en zonnepanelen. Dit zijn drie maatregelen waarmee ondernemers energie kunnen besparen. Dat scheelt in de kosten en is goed voor het milieu. Maar wist je dat je als ondernemer ook verplicht bent dit soort maatregelen te nemen? Gelukkig hoeft dat niet heel ingewikkeld te zijn. Essent heeft alle benodigde kennis in huis en helpt je graag om aan alle eisen te voldoen.
essent-a1-Roto-header-4kant.jpg

Energiebesparing: een duurzame investering

Besparen én het milieu ontzien
Dat het energieverbruik omlaag kan, weten de meeste ondernemers wel. Maar hoe? Vaak weet je niet zo goed waar je moet beginnen als het om energiebesparing gaat. In dit artikel helpen we je op weg.
flatstad.jpg

Verlichting voor veiligheid

Kans voor innovatieve ondernemers
Hoe kun je een flat op een betaalbare manier beschermen tegen inbraak? Experts van TNO bedachten slimme oplossingen. Dat deden ze samen met ondernemers en woningbouwvereniging Waterweg Wonen. De oplossingen die ze voor een flat in Vlaardingen bedachten, bieden kansen voor innovatieve ondernemers.
investerengroen.jpg

Investeren in duurzaamheid loont

Hergebruik, energiebesparing en duurzame energie winstgevend
Investeren in duurzaamheid levert het mkb duizenden banen, miljoenen aan inkomsten en een hogere arbeidsproductiviteit op van 15 tot 20 procent. Volgens MVO Nederland is het voor ondernemers nu de tijd om te investeren, omdat de energie- en grondstofprijzen de komende jaren alleen maar zullen stijgen. Hierdoor wordt hergebruik, energiebesparing en overstappen op duurzame energie steeds winstgevender.
bespaar.jpg

Verlaag de energiekosten in je bedrijf

Bespaar op de energierekening
In de winter heeft je bedrijf meer verwarming en licht nodig. Stook- en verlichtingskosten kunnen je energierekening fors hoger laten uitvallen. Met deze tips kun je hier structureel op besparen.
meter.jpg

Meeste ondernemers bezig met energiebesparing

Meer dan een op de zes heeft al zonnepanelen
Van de ondernemers binnen het mkb heeft 22,5 procent energiezuinige verlichting en meer dan een op de zes (17,2 procent) maakt al gebruik van zonnepanelen om elektriciteit op te wekken of water te verwarmen. Dat blijkt uit onderzoek van Businesscompleet onder 818 ondernemers.
windmolens.jpg

Ondernemers investeren meer in duurzame energie

Duurzame energie en energie besparen aantrekkelijk door belastingkorting
Ondernemers hebben in 2011 meer geïnvesteerd in duurzame energie en energie besparen dan in voorgaande jaren. Bedrijven staken bijna 1,5 miljard euro in energiebesparing: 45 procent meer dan in 2010.
TL.jpg

Wat is het nadeel van oude tl-verlichting?

Oude tl-verlichting kost je duizend euro per jaar extra
Veel ondernemers gebruiken nog oude tl-verlichting in hun kantoren, winkels, bedrijfshallen, magazijnen en werkplaatsen. Kies voor een moderne, energiezuinige variant met meer lichtopbrengst.
energie1.jpg

Eén op de zes ondernemers bespaart op energie

20 procent van energiekosten bestaat uit verlichting
Het terugdringen van energiekosten staat bij steeds meer ondernemers hoog op de agenda. Eén op de zes bedrijven uit het mkb houdt zich bezig met energie besparen en energiekosten vergelijken.
checklist1.jpg

Checklist verlichting voor ondernemers

Check je verlichting op deze punten en bespaar op je energiekosten
Check je verlichting op onderstaande punten en bespaar fors op je energiekosten. Wil je dit blijvend doen? Plaats actiestickers of -bordjes op relevante plekken. Zo maak je van bewuste keuzes, blijvende gewoonten.
Getoond 1 tot 10 van 26. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in Investeren in verlichting

 

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten