Dossier Online Boekhouding

Makkelijk boekhouden?
 <span style='color:#ffffff'> Makkelijk boekhouden? </span><style type='text/css'>h1, .deskHeader { color: #fff;  } </style>
 
janwillem ten raede unit4 case.jpg

“Onze focus 180 graden omdraaien"

Jan-Willem Bozuwa over de nieuwe rol van accountants
We leven in een snel veranderende wereld. Ook voor financiële dienstverleners is het flink aanpoten om de veranderingen op technologisch gebied bij te houden. “Accountants moeten het voortouw nemen.” Een interview met ervaringsdeskundige Jan-Willem Bozuwa.
shutterstock_274682507.png

Tools voor de accountant van morgen

Met de juiste software en systemen kun je veel slimmer en efficiënter werken. Zorg dat jouw onderneming meegroeit met de behoeften van je klanten, personeel en leveranciers. Zo pak je het aan.
shutterstock_425939950.png

In 5 stappen je processen digitaliseren

Tips voor de accountant van morgen
Hoe digitaal ben jij? Zowel voor jou als voor je klanten is de overstap naar digitaal werken heel belangrijk, maar wel een drempel. Hoe kun je dit slim aanpakken? Gebruik dit stappenplan.
shutterstock_404925175.png

Cultuuromslag bij je medewerkers en klanten

Tips voor de accountant van morgen
Door online samenwerking, automatisering en robotisering verandert jouw rol, maar ook de rol van je medewerkers en je klanten. Het vergt een nieuwe manier van werken en denken. Hoe zorg je voor die cultuuromslag?
voordelen van online samenwerken.png

5 voordelen van online samenwerken met je klanten

Tips voor de accountant van morgen
Schoenendozen met bonnetjes. Stapels rekeningen en facturen. Mappen vol met papierwerk. Gelukkig is dat verleden tijd. Toch? Benut jij al de voordelen van online samenwerking? 5 kostbare voordelen op een rij.
_Unit4 - WOP Infographic 2018 mockup 3.jpg

Ondernemer levert in op privétijd

Hoe scoor jij op de BalansBarometer?
Als ondernemer is tijd een van je grootste vijanden. Nog even een telefoontje tijdens de lunch, een factuur sturen na het avondeten of je mail checken tijdens een weekendje weg. Om nog maar te zwijgen over de boekhouding.
Adviseur-Harry-Chun.jpg

Boekhouden: dit is de basis

Zo wordt het een stuk begrijpelijker
De manieren om je boekhouding zelf te kunnen doen: ze schieten uit de grond. Heel handig en leuk, maar je moet nog steeds wel wat basiskennis hebben van boekhouden. Daarom vind je hier korte uitleg over de balans, de winst-en-verliesrekening en de jaarrekening.
Spaarpot + calculator.jpg

De voordelen van financieel advies

Goed advies is goud waard
Misschien denk je als mkb-ondernemer dat financieel adviseurs thuishoren in de wereld van grote, beursgenoteerde bedrijven. Wat heb jij nou voor advies nodig? Nou, juist als kleine ondernemer kun je heel veel baat hebben bij een sparringpartner die je helpt door het woud van fiscale regelingen en administratieve rompslomp. En het goede nieuws: voor dit soort advies kun je meestal gewoon bij een boekhouder of aanbieder van online boekhoudservice aankloppen.
shutterstock_372823327.jpg

Zo verlaag je je ondernemerskosten

Bespaar slim op de kosten van je bedrijf
Als ondernemer wil je natuurlijk een gezond bedrijf runnen. Met een gezonde omzet en lage kosten. Al kunnen de kosten van al die verplichte randzaken best oplopen. In dit artikel tips om je ondernemerskosten op verschillende gebieden in de hand te houden.
seminar btw agenda.jpg

Veelgemaakte fouten bij de btw-aangifte

Laat deze kansen niet liggen
De wegen van de Belastingdienst zijn vaak ondoorgrondelijk. Ook als het om btw gaat. Tientallen regels, uitzonderingen op regels, voorwaarden aan regels… Het is niet zo gek dat je als ondernemer soms door de bomen het bos niet meer ziet met betrekking tot de omzetbelasting. In dit artikel staan we stil bij acht veelgemaakte fouten bij de btw-aangifte.
Getoond 1 tot 10 van 64. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in Online Boekhouding

 

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten