financiering voor startups mkb.jpg

Financiering voor innovatieve start-ups

Wat zijn de mogelijkheden?
Je hebt een fantastisch en innovatief idee en je wilt dit verder onderzoeken en ontwikkelen. Het ontbreekt je alleen aan kapitaal om dit te doen. Welke financieringsmogelijkheden biedt de overheid jou als start-up? En zijn er subsidies om een nieuw bedrijf te beginnen?
innovatieboek.jpg

Eerste Hulp bij Innovatie: nieuw boek helpt ondernemers vernieuwen!

Uitreiking tijdens de Week van de Ondernemer
Innoveren, wat is dat en hoe doe je het? Het is in elk geval belangrijk: innovatieve ondernemingen zijn winstgevender dan bedrijven die niet vernieuwen. Daarom namen TNO en MKB-Nederland het initiatief voor het boek ‘Eerste Hulp bij Innovatie’ voor mkb’ers.
logo_go_smart_talk.jpg

Webinar: Smart Industry voor het mkb

10 juni: leer alles over de gevolgen van Smart Industry
Smart Industry heeft grote gevolgen voor ondernemers in Nederland. Zo komen er nieuwe manieren bij om samen te werken, te produceren en geld te verdienen. Toch blijkt uit onderzoek dat nog maar weinig ondernemers zich erin verdiepen. Grijp je kans om je concurrenten voor te zijn met dit webinar!
Geld voor innovatie.jpg

Geld nodig? Innovatie opent deuren

Mik op vernieuwing: ontvang subsidies en krediet
Bij innovatie denken de meeste mensen direct aan Apple, Philips, Tesla of andere grote technisch vooruitstrevende bedrijven. Maar ook slager Henk om de hoek kan innovatief zijn. En jij dus ook. Als je innovatief bent kom je ook in aanmerking voor subsidies en bepaalde financieringsvormen.
euros2.jpg

Oost-Nederland geeft geld voor innovatie!

Geld voor productontwikkeling: hoe kom ik in aanmerking?
Ben jij als mkb’er gevestigd in Overijssel of Gelderland? En wil je jouw product of dienst vernieuwen en verbeteren? Dan heb je geluk: vanaf afgelopen maandag (16 februari 2015) kun je subsidie aanvragen voor innovatie. Je moet er wel snel bij zijn.
leev.jpg

“Als chiazaad hip is, bak ik daar gewoon een koek van!”

Ondernemer in beeld | Leo Voorwinden, Leev
Steeds vaker zie je ze in de supermarkt: de producten van Leev. Biologische speltwafels, biohavermout, glutenvrije boterkoeken. Ze zijn van Leo Voorwinden, een ondernemer die in 2010 de markt heeft bestormd met maar liefst 45 producten in één keer. Met succes, want zijn merk ligt inmiddels bij alle grote supermarkten in Nederland. En er komen steeds meer producten bij.
Elsbethgeukers.jpg

Is mijn idee een goed idee?

Interview | Elsbeth Geukers organiseert LaunchLab
Je denkt dat je een goed idee hebt, maar hoe weet je of er echt een markt voor is? Elsbeth Geukers helpt ondernemers om te ontdekken of er behoefte is aan hun product. Geukers: “‘Zou je dit kopen?’ is de verkeerde vraag.”
apps1.jpg

Is mijn app privacy-proof?

Tips van jurist Arnold Roosendaal
Technologie maakt gegevens verzamelen steeds makkelijker. Als ondernemer kun je websites en apps bouwen voor je klanten, waarmee je hen informatie op maat biedt. Tegelijkertijd zijn gebruikers zich steeds meer bewust van privacy. Hoe zorg je dat ze jou hun persoonlijke informatie toevertrouwen?
gamendeoudere.jpg

Gamende ouderen: kans voor ondernemers!

Samenwerking tussen zorgsector en gameontwikkelaars
Het dagelijkse wandelingetje naar de supermarkt, een klein rondje met de hond: veel ouderen halen dat niet eens. De meeste 75-plussers bewegen te weinig. En hoewel je bij gamen meestal denkt aan pubers, biedt het een uitkomst voor dit probleem onder senioren. TNO en Vita Valley zijn een samenwerking begonnen om te zorgen dat ondernemers geschikte spellen ontwikkelen voor ouderen. Hoe werkt zo’n coalitie?
comingsoon.jpg

Mkb wil vernieuwen in 2015

Trends, tips en redenen om aan de slag te gaan met innovatie
Vernieuwen staat niet hoog op de agenda van Nederlandse mkb-bedrijven. Ruim 60 procent van de bedrijven deed een proces- of productvernieuwing in 2013. In 2014 was dit nog maar 45 procent. De verwachtingen voor volgend jaar zijn daarentegen positief: twee derde van de ondernemers is van plan om te vernieuwen in 2015. Waarom is dat zo belangrijk?
Getoond 1 tot 10 van 45. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in Plannen maken

 

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten