Veiligheid

Organisatie desk

51 procent ondernemers trekt zich niks aan van boete 25.000 euro

Ondernemers willen beelden winkeldieven tóch verspreiden

Als het aan het College bescherming persoonsgegevens ligt, moet een ondernemer die beelden openbaar maakt van winkeldieven en overvallers, een boete betalen van €25.000. MKB-Nederland noemt het een noodkreet.

09 augustus 2012

Helft ondernemers ligt wakker van criminaliteit

Vier op tien ondernemers ervaring met criminaliteit

Vier op de tien ondernemers was het afgelopen jaar slachtoffer van criminaliteit. Ongeveer de helft van de ondernemers ligt weleens wakker van criminaliteit.

09 augustus 2012

Wat is interne bedrijfsfraude?

Hoe kan ik voorkomen dat mijn werknemers stelen?

Een pennetje hier, een ordner daar. Een pak printpapier mee naar huis, en het aantal gereden kilometers voor de kilometervergoeding kan ook best wel naar boven worden afgerond. Hoe voorkom je deze interne diefstal?

09 augustus 2012

Hoe ga ik om met agressieve klanten?

Leer welke houding je kunt aannemen

Eisend, claimend, onredelijk of ronduit onbeschoft. Hoe vriendelijk je ook bent tegen een klant, soms krijg je een agressieve snauw terug. Leer hoe je ermee om kunt gaan.

09 augustus 2012

Bedrijfskleding

Het visitekaartje van je bedrijf

Bedrijfskleding is populair. Na de grote bedrijven gaan nu ook steeds meer middelgrote en kleine bedrijven over tot het invoeren van speciale bedrijfskleding voor hun medewerkers. Waar moet je op letten?

03 augustus 2012

Hoe controleer ik mijn winkelpersoneel?

Stappen bij het uitvoeren van een personeelscontrole

Je vertrouwt je winkelpersoneel volledig. Toch is het belangrijk dat je alert blijft en regelmatig je personeel controleert. Voorkom dat de drempel voor fraude te laag wordt.

03 augustus 2012

Welke soorten Keurmerk Veilig Ondernemen zijn er?

En waar moet ik aan voldoen om een KVO aan te vragen?

Om samenwerking tussen het bedrijfsleven en overheidsinstellingen zoals gemeente en politie te stimuleren heeft de overheid het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) in het leven geroepen. Door samen te werken moet de veiligheid van bedrijventerreinen en winkelgebieden worden verbeterd en gewaarborgd. In dit artikel wordt uitgelegd aan welke eisen moet worden voldaan.

05 januari 2012

Hoe dien ik elektroshocks toe?

Vergrote overlevingskans door snelle defibrillatie

Elke dag krijgen ongeveer 28 Nederlanders een hartstilstand, waarvan slechts 3 het overleven. De overlevingskans kun je vergroten tot zeventig procent door snel elektroshocks te dienen.

02 maart 2010

Hoe ga ik om met een overval?

Leer omgaan met overvalsituaties

Een overval is een heftige gebeurtenis. Vooral de medewerker die oog in oog staat met de overvaller, kan een trauma oplopen. Hoe ga je om met een overvalsituatie?

17 februari 2010

Hoe voorkom ik agressie onder mijn klanten?

Aandacht voor je klant helpt agressie voorkomen

Verschillende mensen bezoeken je winkel. Iedere klant is anders, dit kan zorgen voor zowel leuke als vervelende situaties. Gelukkig kunnen, door de juiste aandacht aan je klanten te geven, veel vervelende situaties voorkomen worden.

17 februari 2010

Getoond 51 tot en met 60 van 67 totaal, er zijn meerdere pagina's