SKEPP opent eerste locatie van URBAN in Vianen

De eerste URBAN-locatie van SKEPP is een feit

17 januari 2018

In een kantoorgebouw aan De Limiet in Vianen is, aan de hand van het door SKEPP ontwikkelde C4-concept, de eerste kantoorruimte ingericht. C4 staat voor alles waaraan je behoefte hebt op kantoor. Werken natuurlijk, verbinden, vergaderen en concentreren doe je in de URBAN-kantoorruimte. URBAN is activity based werken in een trendy kantoor.

Flexibel kantoorruimte huren voor een vaste prijs per werkplek per maand

Gas, water en licht, een inbouwpakket op maat, onderhoud van het gebouw en natuurlijk jouw eigen kantoorruimte, dat krijg je bij URBAN. En dat voor een vaste prijs van €233,- per werkplek per maand. De indeling wordt samen met jou gemaakt en als er een overeenstemming is, dan is het binnen één week opgeleverd.

De meubelen zijn allemaal al kant en klaar en kunnen ieder moment in een kantoorruimte worden geplaatst. Dat is ook het idee achter dit prefab kantoorinrichtingsconcept; een snelle oplevering waarmee veranderingen gemakkelijk zijn op te vangen. De inrichting is industrieel en er is een optimale mix gevonden tussen materialen en een fraai kleurenpallet. Het financiële en product-technische gedeelte zijn beide volledig flexibel.

Door die flexibiliteit is een URBAN-kantoorruimte complementair aan het turbulente bedrijfsleven. De kantoorruimte groeit met je mee als dat nodig is, maar als je minder werkplekken nodig hebt dan dat je initieel hebt afgenomen, dan is dat ook geen probleem. Zoals gezegd kan een volledige kantoorruimte binnen één week worden opgeleverd. URBAN is een van de stijlen van het prefab design inrichtingsconcept ‘Officeplanner.’

Alles waar je behoefte aan hebt in je kantoorruimte

URBAN is zoals gezegd gebaseerd op het C4-concept dat door SKEPP is ontwikkeld. Er zijn in het kantoor vier zones, namelijk: Connect, Conference, Co-work en Concentrate. Zo is er ruimte voor alle mogelijke activiteiten op kantoor. Een stevige vergadering vindt plaats in de Conference-zone en een ontspannen gesprek bijvoorbeeld voer je in de Connect-zone.

Brainstormen, gezellig lunchen of een informeel praatje houden

De Connect-zone speelt in op de behoefte om af en toe op informeel niveau met je collega’s te praten. Op de Connect Bench brainstorm je over een belangrijk onderwerp voor de komende werkdag. Aan de Team Table kun je samen lunchen of de VrijMiBo organiseren en in de Lounge kun je bijvoorbeeld even bijpraten met een collega.

De Big Cocon als vergaderruimte

Hoe handig is het als je niet iedere keer een vergaderruimte hoeft te reserveren in het kantoorgebouw waar je huurt? Juist, heel erg handig en uiterst relaxed. Met URBAN is daar rekening mee gehouden. Voor belangrijke meetings richt je jouw kantoorruimte in met een Big Cocon. Deze vind je uiteraard ook in de kantoorruimte in Vianen.

Aanpasbaar kantoor en een binnen één week opgeleverde Co-workzone

De Workbase is het epicentrum van jouw kantoor. Het is de plek waar alle werknemers de groei van het bedrijf proberen te bewerkstelligen. Het is belangrijk dat er tussen het werken en de andere 3 C’s van het C4-concept een juiste balans is. Als een organisatie een plotselinge sterke groei laat zien dan is URBAN flexibel genoeg om met jou mee te groeien. Binnen één week is het mogelijk om extra (of minder) werkplekken op te leveren.

De Small Cocon, Focus Chair of Focus Booth voor optimale concentratie

Niet iedereen vindt het fijn om constant tussen de andere collega’s achter een bureau te zitten. Daarom is er bij URBAN plaats voor concentratie. Dit doe je in de zone met de toepasselijke naam: Concentrate. Hier staat een Small Cocon waar je telefoontjes kunt plegen of je even af kunt zonderen. De Focus Chair biedt de mogelijkheid om je even terug te trekken met de laptop op je schoot en als je toch liever geconcentreerd aan een bureau wilt werken dan neem je plaats in een Focus Booth.

Een impressie van URBAN Vianen

Voor slechts €233,- per werkplek per maand ben jij al de trotse huurder van een URBAN-kantoorruimte. De 3D Viewer, video en foto’s laten een goed beeld van de URBAN-kantoorruimte in Vianen zien. Een rondleiding plannen kan ook, door contact op te nemen met SKEPP.