GenY&Z mkb.jpg

Jongere klanten binden?

Zó win je Generatie Y en Z als klant
Hoe win je Generatie Y (oftewel millennials, geboren tussen 1980 en 1995) en hun opvolgers, Generatie Z (geboren tussen 1996-2015) voor je als klant? Daarvoor moet je achterhalen wat de kenmerken zijn van de verschillende generaties. Drie overeenkomsten en drie verschillen tussen Gen Y en Gen Z.
abonnementisering mkb.jpg

Het abonnement als verdienmodel

Geschikt voor jou als ondernemer?
HelloFresh, Boldking en Spotify: allemaal bedrijven die producten of diensten aanbieden als abonnement. Steeds meer ondernemers kiezen voor dit verdienmodel. Wat zijn de voordelen ervan? En hoe kun jij dit model voor jouw bedrijf laten werken?
businessmodellen mkb.jpg

Dit is het businessmodellen overzicht 2020

Welk businessmodel past bij jouw bedrijf?
Is jouw bedrijf klaar voor het nieuwe decennium? De komende jaren bewegen we van een lineaire naar een duurzame en circulaire economie, van producten naar diensten en van productie- naar netwerkorganisaties. Als gevolg hiervan gaan steeds meer ondernemers aan de slag met vernieuwende businessmodellen. Dit is het businessmodellen overzicht 2020.
pop bedrijf zakenman.jpg

84 procent van ondernemers blij met accountant

Ondernemer geeft accountant 7,3 | Toch stapte 44 procent al eens over
Bijna de helft van alle Nederlandse ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB) is al eens overgestapt van accountant. Ondernemers zijn wel tevreden over hun huidige accountant. Dit blijkt uit onderzoek van Dutch Network Group in opdracht van Deloitte.

Hoe maak je een financieringsplan?

Tips van Guust Jutte (Rabobank) over financiering voor starters
hoe-maak-financieringsplan-22914142350.png

Drie jonge ondernemingen zijn beste studentenbedrijf van Nederland

Knifecleaner, Easybloc en SaleME pakken de winst
jong ondernemen1.jpg
start.jpg

Startersdesk

Hoe maak ik een businessplan?

Bij het starten van een bedrijf, heb je een businessplan nodig. Niet alleen heb je het nodig om een startkapitaal van de bank te kunnen krijgen. Door gegevens en verwachtingen op een rij te zetten, kun je goed inschatten of jouw plan haalbaar is.

werkplekje.jpg

Hoe maak ik online mijn ondernemersplan?

Vier tips voor een goed businessplan
Je kan veel informatie vinden over ondernemingsplannen, ook wel businessplan genoemd. Het is duidelijk dat het schrijven van een goed businessplan belangrijk is. Toch is het niet altijd makkelijk om een begin te vinden en om te weten wat je precies moet doen. Als je niet zoveel budget hebt, is het daarom interessant om de mogelijkheden van een online businessplan te verkennen. Het is een bijzonder handig hulpmiddel.
Begroting.jpg

Een investerings- en liquiditeitsbegroting

Hoeveel geld kost je startup en wat ga je met je bedrijf verdienen?
Je begint je bedrijf vooral omdat je iets aan de kaak wil stellen, een probleem wil oplossen, iets wil verbeteren en vooral: het béter denkt te kunnen. En je moet natuurlijk gewoon een goede boterham verdienen. Duidelijkheid over de winstmogelijkheden van je bedrijf krijg je door een investerings- en liquiditeitsbegroting op te stellen.
Begroting.jpg

Waarom heb ik een begroting nodig?

Leer sturen op cijfers | Tip 1
Ondernemers die bewust en actief met een begroting werken zijn succesvoller, omdat ze gericht sturing geven aan hun bedrijf. Zes voordelen van het werken met een begroting.
Getoond 1 tot 10 van 20. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in Businessplan

 

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten