Cloud computing

Sneller ondernemen desk

Zes tips om maximaal te profiteren van je servers

Leer besparen op je serverkosten en energieverbruik

Als er iets bedrijfskritisch is in je onderneming, dan zijn het je servers wel. Ze zijn het zoemende hart van je business. Zes tips om maximaal profijt te hebben van de werkpaarden van je automatisering.

24 juni 2013

Linkpagina whitepaper 'Benut je online kansen: cloud computing'

Handige links uit het whitepaper

n het whitepaper 'Benut je online kansen: cloud computing' behandelen we de voor- en nadelen en leggen we uit hoe je als ondernemer optimaal en veilig kunt profiteren van cloud computing. Handige links uit het whitepaper een rij:

13 mei 2013

'Betrouwbare internetverbinding is broodnodig'

Interview met ondernemer Leo Adank

Leo Adank van Thesus Talking Image weet als geen ander dat een snelle internetverbinding cruciaal is voor bedrijven anno 2012. In een interview geeft de ondernemer tips aan collega-ondernemers.

13 februari 2013

Webinars: wat kan ik ermee als ondernemer?

De voordelen van online communiceren via webinars

Het houden van een webinar kan een mooie manier zijn om via moderne technieken je doelgroep toe te spreken en jezelf of je bedrijf te profileren als kenner van de markt. Het is een mooie online kans die steeds meer ondernemers benutten.

23 januari 2013

Is WiFi op de werkvloer wel veilig?

Zorg voor een goede beveiliging

Werken zonder draden en snoeren maakt je leven een stuk eenvoudiger. Maar er is ook een keerzijde; kwaadwillenden hoeven niet eens fysiek meer naar binnen. Ze kunnen vanaf de straat bij je inbreken. Daarom is een goede beveiliging topprioriteit.

28 augustus 2012

Getoond 31 tot en met 35 van 35 totaal, er zijn meerdere pagina's