Kantoor in de cloud

Je kantoor altijd en overal bij je

"Ik word niet meer uit bed gebeld als er serverproblemen zijn"

Interview met Peter van Male | Is jouw IT up to date?

Is jouw IT en hardware klaar voor de toekomst? Ondernemer Peter van Male staat met zijn bedrijf voor een aantal issues: moet ik meer doen met cloud computing, digitaliseren en mobiel werken? Lees meer over zijn keuzes.

12 juni 2017

Stap 10: Zorg voor een goed beleid

Kantoor in de cloud | Zorg dat het werkt in de praktijk

De veranderingen die je doorvoert om je werkplek toekomstbestendig te maken, moeten wel het juiste rendement hebben. Plannen maken en je IT-infrastructuur optimaliseren is één, zorgen dat het op een juiste manier wordt gebruikt is twee. Daarvoor is een strak beleid nodig.

12 juni 2017

"Altijd mijn bestanden bij me vanuit mijn eigen cloud"

Interview met Björn Vijfvinkel | Werkplek van de toekomst

Steeds meer ondernemers benutten de voordelen van cloud computing. Dat heeft het nodige effect op je kantoor en je ICT. Hoe ziet jouw werkplek eruit? We vroegen het aan ondernemer Björn Vijfvinkel.

12 juni 2017

"IT is de ruggengraat van je onderneming"

Interview met Julian Hendriks | Kantoor in de cloud

Je IT regelen in tijden van mobiel werken en cloud computing. Hoe doe je dat? We vroegen het aan Julian Hendriks, eigenaar van JDS Automatisering BV: "Als je IT niet optimaal werkt, kost dat je onderneming per definitie tijd en geld."

12 juni 2017

IT Trends: cloud computing

Welke technologische ontwikkelingen hebben effect op mijn hardware?

Ben jij al over op cloud computing? De trend van online werken en online opslag neemt steeds grotere vormen aan. Met cloud computing kun je al snel tijd en kosten besparen en beveiliging hoeft inmiddels geen issue meer te zijn. Lees meer over deze trend.

12 juni 2017

Whitepaper Kantoor in de cloud

In tien stappen naar een werkplek die klaar is voor de toekomst

Hoe ziet je kantoor er over vijf jaar uit? Heb je dan nog wel een kantoor? De bedrijfsvoering verschuift steeds meer naar online. Om deze manier van werken mogelijk te maken binnen je onderneming, moet je keuzes maken. In dit whitepaper helpen we je bij het maken van een werkplek die klaar is voor de toekomst.

12 juni 2017

"Vanaf het strand inloggen op je bedrijfsnetwerk, ideaal"

Interview met Erich Wünker | Bespaar tijd en geld met de juiste hardware

In de tijd van digitalisering, cloud computing en mobiel werken is het hoognodig om je IT aan te passen. Maar waar begin je en welke keuzes moet je maken? Hoe doen andere ondernemers dat? We vroegen het aan Erich Wünker, directeur van Klooster Reizen.

12 juni 2017

Let op: wijzigingen Google Search en Analytics

Drie grote veranderingen | Gevolgen voor je website

Google heeft rond zijn vijftiende verjaardag drie belangrijke wijzigingen aangebracht in twee van haar meest gebruikte programma’s: Search (zoekmachine) en Analytics (meetinstrument voor websitebezoek). De wijzigingen kunnen grote gevolgen hebben voor het bezoek aan je website.

12 juni 2017

"Werknemers hebben nu twee schermen vanwege alle digitale informatie"

Interview Cathy Vessies | Zorg dat je IT meebeweegt met de tijd

Hoe gaan bedrijven om met IT trends zoals mobiel werken, cloud computing en digitalisering? Wat is het directe effect op de hardware van bedrijven? Een interview met Cathy Vessies: "Wij hebben onze eigen cloud."

12 juni 2017

Pas je mailing aan op nieuwe indeling Gmail

Gmail's nieuwe inbox: zo kom je in tabblad Primair

Google heeft de afgelopen maanden wereldwijd de nieuwe inboxweergave doorgevoerd. Dat heeft gevolgen voor de e-mailberichten die je verstuurt. Zeker wanneer je een elektronische nieuwsbrief verstuurd naar je klanten, is het belangrijk om te weten in welke categorie die bij de ontvanger binnenkomt.

12 juni 2017

Stappenplan kantoor in de cloud

Hoe voer ik cloud computing in?

Over vijf jaar is cloud computing geen issue meer en zal iedereen volop ondernemen in de cloud, voorspellen de experts uit het webinar 'Kantoor in de cloud'. Hoe kun jij cloud computing invoeren in je bedrijf?

12 juni 2017

Webinar Kantoor in de cloud

Uitzending met specialisten over IT trends

Hoe kun jij succesvol ondernemen in de cloud? Bedrijfsvoering verschuift steeds meer naar een online omgeving. Dat heeft gevolgen voor je IT en je werkwijze. Tijdens deze uitzending spreken we met specialisten en ondernemers over de juiste implementatie van cloud computing.

12 juni 2017

De cloud: meer dan een trend

Wat is cloud computing?

Cloud computing is een trend waar we niet meer omheen kunnen. Maar wat is het nu precies en wat betekent cloud computing voor je onderneming?

12 juni 2017

De cloud: is het goedkoper?

Wat zijn de kosten van cloud computing?

Is het voordeliger om als ondernemer te werken via cloud computing? Experts en ondernemers zetten samen de kosten op een rij.

12 juni 2017

De voordelen van cloud computing

Waarom zou ik kiezen voor cloud computing?

Gemak, mobiliteit of veiligheid. Wat is voor ondernemers hiervan de belangrijkste reden om voor cloud computing te kiezen? Experts delen hun mening en ervaring over dit thema.

12 juni 2017

De cloud: effect op je hardware

Experts over cloud computing

Welke effect heeft cloud computing op je hardware? Drie experts bespreken dit met Willem Overbosch in het webinar 'Kantoor in de cloud.

12 juni 2017

Elk nadeel verliest het van zijn voordeel

Column Mario van Vliet | Laat je niet inhalen door de techniek

Er zijn van die mensen die uitblinken in het verzinnen van nadelen, bezwaren en problemen. Je kent ze wel. Van die mensen die vooruitgang maar zo zo vinden. Want Zalando koopt marktaandeel door schoenen te goedkoop te verkopen, Google weet alles van ons en vroeger was alles beter.

12 juni 2017

Hardware van de toekomst: geen servers

Cloud computing maakt eigen opslag overbodig

Wat zijn de gevolgen van trends als mobiel werken, digitaal werken en cloud computing op mijn hardware? Wat heb ik nodig, welke keuzes moet ik maken? Deel 1: Weg met je servers!

12 juni 2017

Getoond 37 tot en met 54 van 144 totaal, er zijn meerdere pagina's