Kantoor in de cloud

Je kantoor altijd en overal bij je

Linkpagina whitepaper 'Benut je online kansen: cloud computing'

Handige links uit het whitepaper

n het whitepaper 'Benut je online kansen: cloud computing' behandelen we de voor- en nadelen en leggen we uit hoe je als ondernemer optimaal en veilig kunt profiteren van cloud computing. Handige links uit het whitepaper een rij:

13 mei 2013

Hoe communiceer ik online met klanten?

Google Hangouts, social media

Hoe communiceer je online met klanten? Die vraag beantwoordt Bonopoly adviseur Gerard Duursma tijdens de Flynth Franchise Relatiedag. Hij deelt de nieuwste online ontwikkelingen en schakelt via Google Hangout naar collega's in een andere ruimte.

28 maart 2013

Waarom adverteert Google met Chrome offline?

Practice what you preach & stay online!

Bij het eerste billboard trok ik nog verbaasd mijn wenkbrauwen op. Inmiddels zijn de offline reclame-uitingen van Google Chrome overal te zien en is het bijna een normaal straatbeeld geworden. Toch is het opvallend, dat één van ‘s werelds grootste online spelers ervoor kiest om vooral offline te adverteren.

28 februari 2013

Hoe vind ik de juiste zoekwoorden voor mijn website?

Ondernemen met Google Adwords

Dat Google Adwords ‘iets’ te maken heeft met adverteren via Google, dat weten we inmiddels wel. Maar hoe je Adwords precies gebruikt en hoe je de zoekwoorden kiest waarop je adverteert, dát weten veel ondernemers nog niet.

26 februari 2013

Negen tips voor online succes

Hoe word je goed vindbaar op Google?

Als ondernemer is het belangrijk 'online' te zijn. Google biedt je handige tools om online ondernemen tot een succes te maken.

18 februari 2013

Alle kansen van breedband internet

Een checklist

Een snelle, betrouwbare internetverbinding wordt steeds belangrijker voor ondernemers. In deze tijd van mobiel werken en cloud computing is breedband internet onmisbaar.

13 februari 2013

Social media: "Geef jezelf een cursus"

Praktische tip van internetondernemer Ronnie Overgoor

Moet je als ondernemer aan de slag met social media? Volgens Ronnie Overgoor hoeft het niet perse. Wil je er wel mee aan de slag? "Typ al je vragen die je hebt in op Google en geef jezelf een cursus".

13 februari 2013

Google komt met AdWords voor het mkb

AdWords Express speciaal voor de kleine, lokale ondernemer

Ondernemers met een fysieke winkel die willen beginnen met internetreclame, kunnen binnenkort terecht bij Google AdWords Express. Onder die naam lanceert het internetbedrijf een advertentiedienst voor de kleine, lokale ondernemer.

30 januari 2013

De macht van Google Nederland: Google is not Evil

Vincent Evers en Pim van der Feltz op Googledebat 2010

Google in het MKB, 10% salarisverhoging wereldwijd, nieuwe trends, de macht van google, zoeken en het onderwijs, nieuwe trends en de macht van Google. Camerawerk Willem Overbosch

21 januari 2013

De MKB Webscan met Tineke Verburg - Laat je zien op Google Places

Aflevering 3: Google Places helpt je aan meer klanten. Een panel van drie experts legt ondernemer Jolanda Bührs van Slijterij Drinks & Gifts uit hoe.

21 januari 2013

De MKB Webscan met Tineke Verburg - Weg met die dode links!

Aflevering 2: Waarom zijn dode links zo slecht voor je vindbaarheid op Google? Geerke Vermeulen van schoenmakerij De Leest uit Bunnik laat haar website testen.

21 januari 2013

De MKB Webscan met Tineke Verburg - Het voordeel van Google Adwords

Aflevering 1: We nemen websites van een aantal ondernemers onder de loep. Doe je voordeel met de tips die deze ondernemers krijgen.

21 januari 2013

The Wax Bar gebruikt Google AdWords

In korte tijd flinke zoekmachinestijging

Sophie van The Wax Bar vertelt hoe ze gebruik maakt van Google AdWords en hoe haar onderneming daardoor beter vindbaar is geworden op Google.

21 januari 2013

Google+ Pages

Hoe werkt Google+ Pages? In deze video legt Google het uit.

21 januari 2013

Project 'Nederland verdient online'

Groei realiseren door inzet internet

MKB-Nederland, PostNL, ING Nederland en Google bundelen hun krachten in het project ‘Nederland Verdient Online’. Hiermee willen ze dit jaar tienduizenden kleine en middelgrote bedrijven in Nederland helpen het internet beter in te zetten voor meer groei voor hun onderneming.

21 januari 2013

Biesheuvel: "Het swingt hier en dat gaat de komende jaren nog hard door"

Handelsmissie Brazilië succesvol

Via een Google Hangout vertellen Hans Biesheuvel (voorzitter MKB-Nederland) en Jaqueline van der Weijden (eigenaar Limeta bv) vanuit Brazilië over hun ervaringen tijdens de Handelsmissie in het land.

21 januari 2013

Wat betekent slim werken en reizen voor jouw bedrijf?

De Week van Het Nieuwe Werken geeft inzicht

Termen als Het Nieuwe Werken, cloud computing en zelfroosteren ken je vast al. Maar hoe ver ben je er al mee en waar begin je? Laat je deze week informeren tijdens de Week van Het Nieuwe Werken van 12 tot en met 16 november 2012.

21 november 2012

Google verandert manier van zoeken

Grote gevolgen voor zoekmachinemarketing

Het wordt belangrijker om relevante en originele content op je website te plaatsen. Google heeft namelijk een wijziging in haar algoritme aangebracht. Doel is meer 'high quality websites' bovenaan de zoekresultaten te krijgen.

29 augustus 2012

Getoond 109 tot en met 126 van 144 totaal, er zijn meerdere pagina's