Personal finance

Kwetsbaarheid maakt ondernemer sterk

Column | Een faillissement voorkom je niet in je eentje

Gooi je trots overboord. Zoek hulp, ruim voor je failliet bent. Want als het fout gaat, gaat het ook echt fout. Een brandblusser schaf je aan vóór er brand uitbreekt.

06 september 2018

Laat je administratie tot leven komen

Leer sturen op cijfers | Tip 7

"Als je je financiële boekhouding ziet als toekomstgerichte managementinformatie, dan gaat je administratie vanzelf leven", is de overtuiging van Jaap Luchies van Flynth. Vier tips die boekhouden leuker maken.

19 januari 2018

Drie vormen van digitaal facturen verwerken

Oplossingen voor effectief facturenbeheer

Je binnenkomende facturen en rekeningen digitaal goedkeuren, betalen en archiveren. Het kan je organisatie een stuk effectiever maken. Maar welke oplossingen zijn er op dit gebied? Een overzicht.

10 november 2017

Verhoging btw-tarief naar 21%: wat zijn de consequenties?

Sinds 1 oktober 2012 is het standaard btw-tarief veranderd

Het standaard btw-tarief is op 1 oktober 2012 omhoog gegaan van 19 naar 21 procent. Dat betekent een flinke aanpassing voor veel ondernemers. De belangrijkste problemen en oplossingen op een rij.

22 januari 2014

De kunst van scherp offreren

Leer sturen op cijfers | Tip 5

Een succesvolle opdracht begint bij een aantrekkelijke offerte. Dat is niet alleen een kwestie van de juiste prijs, maar ook van een heldere presentatie. Het gaat erom dat je de klant laat zien dat jij de beste oplossing biedt voor de scherpst mogelijke prijs.

21 oktober 2013

Het mkb zit vast aan renteswaps

Column Jasper Hagers | Renteswaps

Op grote schaal hebben banken aan ondernemers renteswaps verkocht. Wat is een renteswap nu eigenlijk en wat zijn de problemen die nu ontstaan?

19 juli 2013

Inzicht in je opbrengsten en uitgaven? Yunoo past op je centen

Slimme web-applicatie verhoogt financieel inzicht ZZP'ers

Yunoo lanceert als eerste in Nederland een online Social Personal Finance platform. Yunoo biedt een gratis online applicatie waarmee gebruikers veilig en eenvoudig hun persoonlijke financiën kunnen beheren. Yunoo maakt hiermee alle persoonlijke financiën in één oogopslag inzichtelijk. Aan de hand van de persoonlijke financiële situatie geeft de online tool bovendien bespaartips. Daarnaast biedt het sociale netwerk volop mogelijkheden tot interactie en uitwisseling van tips met andere gebruikers.

04 maart 2009

Getoond 21 tot en met 27 van 27 totaal, er zijn meerdere pagina's