Utrechtse Heuvelrug pikt TopTrends op

Is jouw gemeente klaar voor de toekomst?
Niet alleen ondernemers maar ook gemeenten staan voor de uitdaging zich klaar te maken voor de toekomst. Utrechtse Heuvelrug sorteert erop voor de eerste TopTrend-gemeente van Nederland te worden!

In het boek TopTrends voor Ondernemers beschrijft Willem Overbosch welke ontwikkelingen nu al gaande zijn en de wereld over een aantal jaren drastisch zullen hebben veranderd. Op technologisch, economisch maar ook op politiek terrein.

Agrarisch ondernemer en wethouder Henk Veldhuizen, onder meer verantwoordelijk voor onderwijs, kreeg het boek uit handen van een gemeenteraadslid na afloop van een debat over de begroting. Hét moment waarop gemeenten belangrijke keuzes voor de toekomst maken, onder meer op het gebied van verduurzaming maar ook het ondernemersklimaat. Zodat ondernemers ook de ruimte krijgen binnen hun gemeent om zo goed mogelijk te ondernemen.

Ben jij werkzaam binnen een gemeente en ben jij ook benieuwd wat de tien belangrijkste ontwikkelingen zijn waar je ook als gemeente op kan inspelen? Lees dan hier meer over TopTrends voor Ondernemers.

 


Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten