Gratis coachingtraject 'leren binnen je onderneming'

Heb jij het leren binnen je bedrijf goed geregeld?

04 september 2013

Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers blijven leren binnen je bedrijf? Hoe regel je dat het 'leren op de werkvloer' gericht gebeurt? Zeven ondernemers in de regio Utrecht krijgen de kans een gratis coachingtraject te doorlopen.

Die kans word je aangeboden den door MKB Midden-Nederland en Human Capital Group. En ligt in het verlengde van het project Excelleren.nu. dat mkb-ondernemers wil helpen bij het verbeteren van de leercultuur.

Tijdens het coachingtraject: Wie heeft u geleerd om te stoppen voor een rood stoplicht? gaan de ondernemers met een HRD-Adviseur van Human Capital Group aan de slag. In zo'n 9 maatwerkbijeenkomsten krijgen zij ondersteuning bij de vraag hoe zij hun medewerkers professioneel kunnen ontwikkelen. De sessies vinden plaats van september tot en met december 2011. Normaalgesproken kost een dergelijk traject 5500 euro.

Gratis workshop

Voor wie geinteresseerd is, of voor wie enkel bruikbare tips wenst, is er maandag 5 september van 15.00 tot 17.00 uur een gratis workshop in Utrecht. Hierin wordt op praktische wijze ingegaan op 'interactief leren in ondernemingen'. Na deze workshop is het mogelijk om je op te geven voor het gratis coachingstraject. Bovendien is er een netwerkborrel.

Voorwaarden

Er gelden enkele voorwaarden voor deelname. De belangrijkste is dat je als ondernemer ook echt stappen wilt zetten op het gebied van leren. Daarnaast ben je lid van MKB-Nederland, is je bedrijf gevestigd in de provincie Utrecht of het Gooi en heb je tussen de 15 tot 250 medewerkers in dienst.

Meld je hier aan voor de workshop 

Auteur

redactie - Ellis Emeis