In één uur alles leren over import?

Gratis webinar | dinsdag 11 oktober | 20:00 - 21:00

04 september 2013

Heb je plannen om te importeren maar weet je niet hoe je nu die eerst stap zet? Schrijf je dan in voor het interactieve webinar “Eerste hulp bij importeren” en laat je inspireren door ervaringsdeskundige Ruud Goesten van A Brand New Day. Vragen kun je stellen aan experts van de EVD en TNT Express.

Wat is er nou makkelijker dan vanuit je luie stoel met de laptop op je schoot alles te leren over import? Laat je inspireren door het verhaal van Ruud Goesten van A Brand New Day en informeren door de experts van TNT Express en de EVD. Zij kunnen al je specifieke importvragen over onder andere wetgeving, logistiek en financiering beantwoorden. De presentatie is in handen van WIllem Overbosch van MKBservicedesk.nl. 

Wat is een webinar?

Tijdens een webinar krijg je als het ware een workshop of lezing via de computer. Het leuke is dat het interactief is: je kunt je vragen stellen via een chatfunctie en je kunt als deelnemer de sprekers zien en horen via video en audio. De presentatie volg je via slides.

Schrijf je direct in voor dit gratis webinar over import op dinsdag 11 oktober 2011 van 20:00 - 21:00!

Programma

1 De feiten over import?

2 Ik wil importeren, waar moet ik beginnen?

3 Een importplan schrijven

4 Handelsagent of importeur?

5 Wet- en regelgeving bij import

6 Hoe komt mijn product naar Nederland?

7 De grens over: Douane en invoerrechten

8 Betalen en verzekeren

9 Tips van Ruud Goesten

10 Vraag en antwoord

Over A Brand New Day en Ruud Goesten

Ruud Goesten zit al twintig jaar in de drankenbranche. Zes jaar geleden begon hij voor zichzelf, omdat hij toe was aan iets nieuws en het welbekende gat in de markt had gespot: importeren van voornamelijk 'third party'-merken. Een succesvol gat, want inmiddels behoort A Brand New Day tot de grote spelers in Nederland. Tijdens deze webinar vertelt Ruud hoe hij het merk Savannah Dry Cider ontdekte tijden een reis door Zuid-Afrika en het met succes in Nederland introduceerde. 

Dit webinar is de tweede in de reeks 'Over de grens denken en doen'. De eerste webinar over export kun je hier terugzien. De volgende webinars zullen plaatsvinden op:

  • 1 november: Logistiek 

  • 22 november: Wet- en Regelgeving

Auteur

Liesbeth Meenink