Lancering 'Leren excelleren' op Week van Ondernemer

Doe gratis scans bij stand van MKB-Nederland

17 april 2012

Het grootste ondersnemersevent van Nederland, de Week van de Ondernemer is van 17 t/m 20 april 2012 in het Beatrixtheater in Utrecht. Op woensdag lanceert MKB Servicedesk het e-book ' Eerste hulp bij Leren excelleren. Bij de stand van MKB-Nederland kunnen ondernemers op alle dagen diverse scans, ontwikkeld door MKB Servicedesk, invullen.

Al jaren is de Week van de Ondernemer het grootste ondernemersevent van Nederland. De week biedt ondernemers inzicht in de nieuwste ontwikkelingen, handige tips en ondernemersvisies en ontmoetingen met topondernemers en business coaches. 

E-book Eerste hulp bij Leren Excelleren

Op woensdag 18 april 2012 lanceert MKB Servicedesk haar nieuwste aanwinst: het e-book 'Eerste hulp bij Leren excelleren'. Een uitstekend hulpmiddel om het beste uit je medewerkers te halen. Vanaf 13.00 uur is het boek gratis te verkrijgen bij de stand van MKB-Nederland.

Stand MKB-Nederland 

MKB Servicedesk, de online helpdesk voor ondernemend Nederland, is op de beurs vertegenwoordigd bij de stand van MKB-Nederland. MKB Servicedesk helpt ondernemend Nederland vooruit door het stimuleren en ondersteunen van ondernemerschap met relevante oplossingen op het moment dat de ondernemer daarom vraagt. Bij de stand van MKB-Nederland kunnen ondernemers diverse scans invullen. Bijvoorbeeld de scan Sneller Ondernemen. Met deze scan komen ondernemers direct te weten of ze klaar zijn om het online beter te doen dan concurrenten. Binnen vijf minuten biedt de scan inzicht in de bedrijfssituatie van ondernemers met een persoonlijk advies in de mailbox. 

New Ambition Day

Nieuw dit jaar tijdens de Week van de Ondernemer is de New Ambition Day. Deze extra dag op 20 april 2012 is speciaal gericht op jonge ondernemers die in de afgelopen jaren zijn gestart met hun bedrijf en de ambitie hebben te groeien. Businesscoaches, topondernemers, topsporters en experts zijn aanwezig om jonge ondernemers te helpen versneld hun ambities waar te maken.