Ondernemen in buitenland? Investeer in Finland, Letland, Duitsland, de VS of Brazilië

Kans op faillissement in deze landen het laagst

11 december 2015

Wie aan ondernemen in het buitenland denkt, boekt het komende jaar wellicht het meeste succes in Finland, Letland, Duitsland, de VS of Brazilië. De kans op een faillissement liggen daar komend jaar het laagst.

E-book 'Eerste hulp bij Internationaal ondernemen'

Landen waar de vooruitzichten voor een ondernemer minder positief zijn en die je dus beter kunt mijden zijn Italië, Spanje, Portugal en Nederland zelf. Dit blijkt uit een onderzoek van Insolvency Risk Outlook van Dun & Bradstreet.

Faillissement

Het onderzoeksbureau voorspelt dat in Finland, Litouwen, Letland, Nieuw Zeeland, Singapore, Verenigde Staten, Brazilië, Duitsland, Noorwegen, Israel en Slovenië de kans op faillissementen in het derde en vierde kwartaal van 2012 het kleinst is. Bedrijven in deze landen hebben gemiddeld een hogere liquiditeit.

Whitepapers internationaal ondernemen

Lees in de internationaal ondernemen desk alles over ondernemen in het buitenland. Je vindt hier onder meer specials over DuitslandChina en het Verenigd Koninkrijk. Uitgebreide informatie over ondernemen in deze landen vind je in de gratis te downloaden whitepapers: 

Ondernemen in China;

Ondernemen in Duitsland;

Ondernemen in het Verenigd Koninkrijk.

(Bron: Telegraaf)