Innovatieve ondernemer? Doe mee aan de Herman Wijffels Innovatieprijs!

Rabobank beloont vooruitstrevend ondernemerschap met Innovatieprijs

13 november 2013

Met de Herman Wijffels Innovatieprijs roept de Rabobank ondernemers op te laten zien wat zij in huis hebben op het gebied van duurzaamheid en innovatie. De inschrijving voor de zesde editie van deze prestigieuze prijs is op 1 februari van start gegaan en loopt tot 1 april 2007.

Nederland heeft behoefte aan innovatieve ondernemers. Mensen met frisse ideeën die vandaag oplossingen bedenken voor de vraagstukken van morgen. Ondernemers met concrete, innovatieve en kansrijke plannen. Kortom, trendsetters voor onze duurzame toekomst. De Rabobank stimuleert deze vooruitstrevende ondernemers met de Herman Wijffels Innovatieprijs.

Er is een totaal van € 122.500 aan prijzengeld beschikbaar. Iedereen met een concreet en kansrijk plan kan zich aanmelden. Startende ondernemers, full time en parttime ondernemers, aspirant ondernemers, klanten en niet-klanten van de Rabobank.  Dus ben je zo’n ondernemer met een concreet, innovatief en kansrijk plan? Meld je dan aan voor de Herman Wijffels Innovatieprijs 2007.  

Klik hier om naar de site te gaan. Hier vind je o.a. informatie over de criteria, webvideo's van eerdere winnaars en natuurlijk het inschrijfformulier.