Verover nieuwe markten!

Ga mee op avontuur en zet je bedrijf letterlijk op de wereldkaart

01 december 2017

Ben jij die ondernemer die wil groeien door internationaal zaken te doen? Houd ons in de gaten. Wij gaan je helpen om jouw bedrijf te profileren in het buitenland. Zo wordt jouw internationale droom sneller verwezenlijkt.

Bij het veroveren van nieuwe markten draait het om betrouwbare informatie en de juiste contacten. Veel mkb-ondernemers kunnen wel wat hulp gebruiken bij het daadwerkelijk op de kaart zetten van hun bedrijf in een land waar ze zaken willen doen.

In de nieuwe campagne van MKB-Nederland en haar kennispartner TNT Express gaan we ervoor zorgen dat er daadwerkelijk bruggen geslagen worden tussen Nederland en de hele wereld. Vanaf 8 april en tot 1 december 2013 kun je je kosteloos registeren op www.verovernieuwemarkten.nl. Door een aantal basisgegevens in te vullen zet je jouw bedrijf letterlijk op de wereldkaart. Op jouw persoonlijke pagina kun je je verhaal gaan vertellen.

MKB Export Award 2013

Als je je registreert ding je mee naar de MKB Export Award 2013. MKB-Nederland en TNT Express willen ambitieuze internationale ondernemers helpen hun droom en passie te verwezenlijken. De winnaar, die begin 2014 bekend wordt gemaakt, wint naast de titel namelijk 30.000 euro transportkosten, aangeboden door TNT Express.

Naast deze hoofdprijs maken drie ondernemers die zakendoen in Polen, Duitsland en Turkije kans op een Zakenpartnerscan, aangeboden door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en een talencursus bij de nonnen in Vught, aangeboden door Regina Coeli. Bovendien vergroot je je netwerk door gratis exposure voor jouw bedrijf omdat je ook kans maakt op deelname aan een webinar Verover Nieuwe Markten.

Stem op mij!

Iedere mkb-ondernemer met internationale ambities kan meedoen aan de MKB Export Award 2013. Je kunt je inschrijven op meerdere landen en een jury beoordeelt je op jouw motivatie, je exportplan en het aantal stemmen. Laat je dus zien en zorg ervoor dat er zoveel mogelijk op je wordt gestemd. Zo vergroot je eigen netwerk en zet je jouw bedrijf op de wereldkaart!