Verover nieuwe markten!

Ga mee op avontuur en zet je bedrijf letterlijk op de wereldkaart
Ben jij die ondernemer die wil groeien door internationaal zaken te doen? Houd ons in de gaten. Wij gaan je helpen om jouw bedrijf te profileren in het buitenland. Zo wordt jouw internationale droom sneller verwezenlijkt.
Doe mee!
Klik hier
Schrijf je nu in voor de MKB Export Award!
Naar MijnMKB
Wil jij internationaal ondernemen?
Klik hier
Download het gratis e-book
Naar MijnMKB
Importeren of exporteren?
Klik hier
Whitepaper wet- en regelgeving
Naar MijnMKB

Bij het veroveren van nieuwe markten draait het om betrouwbare informatie en de juiste contacten. Veel mkb-ondernemers kunnen wel wat hulp gebruiken bij het daadwerkelijk op de kaart zetten van hun bedrijf in een land waar ze zaken willen doen.

In de nieuwe campagne van MKB-Nederland en haar kennispartner TNT Express gaan we ervoor zorgen dat er daadwerkelijk bruggen geslagen worden tussen Nederland en de hele wereld. Vanaf 8 april en tot 1 december 2013 kun je je kosteloos registeren op www.verovernieuwemarkten.nl. Door een aantal basisgegevens in te vullen zet je jouw bedrijf letterlijk op de wereldkaart. Op jouw persoonlijke pagina kun je je verhaal gaan vertellen.

 

MKB Export Award 2013

Als je je registreert ding je mee naar de MKB Export Award 2013. MKB-Nederland en TNT Express willen ambitieuze internationale ondernemers helpen hun droom en passie te verwezenlijken. De winnaar, die begin 2014 bekend wordt gemaakt, wint naast de titel namelijk 30.000 euro transportkosten, aangeboden door TNT Express.
 
Naast deze hoofdprijs maken drie ondernemers die zakendoen in Polen, Duitsland en Turkije kans op een Zakenpartnerscan, aangeboden door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en een talencursus bij de nonnen in Vught, aangeboden door Regina Coeli. Bovendien vergroot je je netwerk door gratis exposure voor jouw bedrijf omdat je ook kans maakt op deelname aan een webinar Verover Nieuwe Markten.
 

Stem op mij!

Iedere mkb-ondernemer met internationale ambities kan meedoen aan de MKB Export Award 2013. Je kunt je inschrijven op meerdere landen en een jury beoordeelt je op jouw motivatie, je exportplan en het aantal stemmen. Laat je dus zien en zorg ervoor dat er zoveel mogelijk op je wordt gestemd. Zo vergroot je eigen netwerk en zet je jouw bedrijf op de wereldkaart!

MKBuzz op de Week van de Ondernemer: Internationaal ondernemen

Tips and tricks om te ondernemen in Turkije, Polen, Brazilië en Duitsland
De Week van de Ondernemer staat op woensdag 10 april in het teken van internationaal ondernemen. MKB Servicedesk staat met de MKBuzz ook bij de...

Waarde internationale handel Nederland toegenomen

China verovert plek in top-10 belangrijkste exportlanden
Nederland heeft in 2011 tien procent meer verdiend met de im- en export van goederen dan in 2010, zo blijkt uit cijfers die het CBS eind december 2012...

Eerste hulp bij Internationaal ondernemen

Verover nieuwe buitenlandse markten
Droom jij ervan om over de grens te ondernemen? Lees dan het gratis e-book Eerste hulp bij internationaal ondernemen. Dit boek geeft je handige tips...

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten