Noord-Hollandse handelsmissie naar China

Ga mee naar de provincie Shandong

19 november 2013

De provincie Noord-Holland organiseert van 21 tot en met 26 april 2014 onder leiding van gedeputeerde Jan van Run een multi-sectorale handelsmissie naar haar zusterprovincie Shandong in China. De missie is vooral voor ondernemers uit het mkb een mooie kans om China te leren kennen.

Noord-Holland onderhoudt sinds 1995 economische banden met Shandong. Sindsdien heeft de provincie verschillende bedrijven op weg geholpen bij hun entree op de Chinese markt. Met een economische groei van 9,8 procent in 2012 behoort Shandong tot een van de meest succesvolle provincies van China. In het beoogde groeiscenario voor de komende jaren verwelkomt Shandong kennis, vakkundigheid en producten uit Nederland, vooral op het gebied van:

  • Agri-business, horticultuur en voedsel (-veiligheid)

  • Logistiek en infrastructuur

  • Duurzame energie, water en milieu

  • Maritiem en offshore.

Voor wie is deze missie bedoeld?

De handelsmissie Shandong 2014 is primair bestemd voor ondernemers, die het zakendoen met China willen ervaren, serieus een (volgende) stap op de Chinese markt willen zetten of hun internationale netwerk willen onderhouden en uitbreiden. Jouw ambities kunnen met (bestuurs-) inzet van de provincie Noord-Holland en handelsspecialisten uit Nederland en China worden gerealiseerd.

Elke deelnemer krijgt een programma op maat: individuele matchmaking, themagerichte seminars, netwerkbijeenkomsten en bedrijfsbezoeken. De reissom bedraagt ongeveer 4.000 euro, afhankelijk van het definitieve aantal deelnemers. Dit is inclusief internationale vluchten op basis van economy class, binnenlandse vlucht en -vervoer, overnachtingen met ontbijt, briefings, diverse diners, matchmaking, visum en begeleiding.

Meer informatie over het programma vind je hier (pdf). Aanmelden kan via deze link

Auteur

Marlou Visser