Informatiebijeenkomst kansen in Turkije

Kom naar de gratis informatiemiddag in Amsterdam

18 november 2013

Nederlandse ondernemers onderschatten de kansen in Turkije. ING-econoom Rob Rühl waarschuwde in 2012 al dat ons land daardoor 4,1 miljard euro aan exportinkomsten kan mislopen. Profiteer wel van deze kansen en ga naar de bijeenkomst Keys 2 success in Turkey. Speciaal voor ondernemers in de ICT, agrofood en bouw en voor Nederlandse importeurs uit de textiel en andere industrieën.

Business guide Turkije

Tijdens de bijeenkomst bij de Kamer van Koophandel Amsterdam krijg je sleutels in handen die jou leiden naar succes in het land. Experts benoemen de perspectieven voor de sectoren agrofood, bouw en ICT. Je krijgt informatie over de Turkse manier van zakendoen, hoe je een effectief netwerk opbouwt in Turkije en hoe je een bedrijf kunt vestigen in het land. Ook worden vragen beantwoord als ‘Waar loop je tegenaan bij importeren uit Turkije en produceren in Turkije?’ en ‘Hoe ga je om financiën en wet- en regelgeving?’. Er is bovendien volop gelegenheid om te netwerken.

Programma

13:30 Inloop

14:00 Opening door Paul van Liempt, Ellen Jacobs MKB Amsterdam en Muhittin Ahmet Yazal, Consul General Turkije Amsterdam, gevolgd door presentaties:

  • - ‘Welke kansen biedt Turkije voor Nederlandse ondernemers?’ door ING-econoom Rob Rühl, Dursun Topcu van

  • Istanbul Chamber of Commerce, en Muhammet Yilmaz van Tuskon

  • - ‘Hoe krijg je in Turkije voet aan de grond?’ door Wim Kroon en Ilhan Gursel van Act-in en Lodewijk van Nieuwenhuijze van HNS Landschaparchitecten en Zeki Baran van Next Generation Consultancy

  • - ‘Hoe kun je met gestructureerd netwerken bruggen bouwen tussen Turkije en Nederland?’ door Dimitri van Zantvliet Rozemeijer, onderzoeker VU faculteit economie.

15:30 Netwerksessies: stel je vragen over cultuur, wet- en regelgeving en financiën aan professionals en ondernemers met succesvolle ervaring in Turkije

16:30 Netwerkbijeenkomst tot 17:30. 

Auteur

Marlou Visser