Verse ideeën en nuttige innovaties aan de stamtafel

MKB RadioCafé 21 maart 2014

22 april 2014

In het RadioCafé gaat het deze week over nieuwe ideeën en dingen anders doen. Prestaties verbeteren is geen spelletje, maar je kunt het wel leuk maken. Dat is het idee achter The Great Game of Business. Duncan Oyevaar haalde dit concept naar Nederland en licht het toe aan onze stamtafel.

Carmen West is een online winkel annex pop-up store die zich helemaal richt op de werkende vrouw. Een inspirerend verhaal van jonge ondernemers, verteld door de eigenaresse zelf.

Tips voor Adwords

Als advertentiemedium is Google AdWords inmiddels groter dan bijvoorbeeld tv-reclame. Maar hoe haal je er een beetje rendement uit? Wim van der Kooi is marketingmanager van AdChecker, een online tool waarmee AdWords-campagnes geoptimaliseerd kunnen worden. Hij is te gast in het RadioCafé.

Gezonder eten

Om de zorgkosten omlaag te krijgen, moeten we gezonder gaan eten. Een Foodmapping-workshop helpt daarbij. Henrica van den Berg is de ondernemer achter Foodmapping; zij legt het hele verhaal uit…

Volg MKB Radio

MKB RadioCafé wordt gepresenteerd door Bram Donkers. Het station is 24 uur per dag te beluisteren op MKBradio.nl en natuurlijk via de iPhone App. Volg het programma ook op Twitter: @MKBradio.

Auteur

Joey Koeijvoets