Opzienbarende ondernemersdromen aan de stamtafel

MKB Radiocafé 18 april

25 april 2014

Het MKB RadioCafé laat deze week weer een serie opvallende ondernemersverhalen horen. Met frisse ideeën over Next Women, een managementkookboek, online vindbaarheid, bodembescherming en goedkope coaching door voormalige topondernemers.

Virtuele assistent

Aan de RadioCafé-stamtafel gaat het onder meer over de virtuele assistent, een moderne secretaresse die de ondernemer op diverse terreinen ondersteunt. Céline Doornink van Headroom Assistance legt het concept uit.

Spaghetti

Herman Zondag is ook te gast, hij is toe aan de derde druk van zijn managementkookboek ‘Van Spaghetti naar Asperges’, over recepten voor succes. Jan Dirkzwager weet alles over online vindbaarheid en conversie. En Gerard de Jong introduceert de nieuwe vinding EcoSeals.

Babyboomer

Ook aan de stamtafel: David van der Meulen en Arthur Menko van Brown Cow, het bedrijf dat ondernemers laat coachen door topmanagers uit de babyboomer-categorie.

MKB RadioCafé wordt dagelijks uitgezonden tussen 12.00 en 13.00 uur op MKB Radio. Het station is 24 uur per dag en 7 dagen per week te beluisteren op MKBradio.nl en via de iPhone App.

Auteur

Bram Donkers