Innovatie centraal in het MKB RadioCafé

MKB RadioCafé 2 mei

23 mei 2014

Aan de stamtafel van het MKB RadioCafé schuiven ook deze week weer boeiende ondernemers aan, met inspirerende verhalen. Het centrale thema van de talkshow is deze keer: innovatie. Wat kan er beter?

Financieringsvormen voor innovatie

Innovatiedeskundige Mario van Vliet komt langs om de nieuwste trends in ondernemen te belichten. En de pier van Scheveningen gaat op een vernieuwende manier gered worden: via crowdfunding. We spreken met initiatiefnemer Peter Prak.

Jeugdzorg

Ondernemers laten heel veel geld liggen, bijvoorbeeld op het gebied van sociale premies en subsidies. Lida Jimenez Duran vertelt in de uitzending hoe dat anders kan. Ook in de Jeugdzorg wordt binnenkort alles anders, maar is dat interessant voor ondernemers? Welzeker, luister maar naar het verhaal van Reint Dijkema van Coach & Care.

Cleanroom-technologie

We schakelen in het RadioCafé ook met de innovatievloer van de Week van de Ondernemer. Met TNO kijken we daar naar innovaties in bijvoorbeeld cleanroom-technologie en glasvezel. En onze eigen autojournalist Rob van Ginneken schuift aan, om de nieuwste innovaties op de weg te bespreken.

Auteur

Bram Donkers