Bekendmaking MKB Innovatie top 100

Geen prijs maar voorbeeldfunctie voor winnaar

15 december 2009

Wie is de meest innovatie MKB-ondernemer? Vandaag wordt in Zwolle de MKB Innovatie Top 100 bekend gemaakt. Een onafhankelijke jury beoordeelt innovaties op basis van originaliteit, impact en de omzetpotentie.

De MKB Innovatie Top 100 is een gezamenlijk initiatief van Syntens, innovatienetwerk voor ondernemers, en bizz, het vakblad voor ondernemers. Het wordt voor het tweede achtereenvolgende jaar georganiseerd. Aan de MKB Innovatie Top 100 is bewust geen prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het MKB in staat is.

Syntens heeft de voorselectie voor de top 100 gedaan op basis van zijn klantenbestand en ervaringen in het afgelopen jaar. Een onafhankelijke jury beoordeelt de genomineerde innovaties op basis van originaliteit, impact en de omzetpotentie van de innovatie. De jury bestaat uit kamerlid Charlie Aptroot (VVD), Bart Stomphorst (CEO Sandd, het op een na grootste postbedrijf), Joris Craandijk (bedenker van de beertender) en Arjan Kors (hoofdredacteur bizz).

Lees hier meer over het innovatieproces, zodat jij volgend jaar ook genomineerd wordt.