Elkedagbeter.nu

10.000 euro subsidie voor duurzame inzetbaarheid

Tussen 22 en 31 mei internetconsultatie via website SZW

Subsidie ontvangen voor het vakbekwaam, gezond en gemotiveerd houden van je personeel, lijkt je dat wat? Je kunt je uitspreken over een subsidie voor duurzame inzetbaarheid, via internetconsultatie op de website van het ministerie van SZW.

23 mei 2014

Duurzame inzetbaarheid: wat is het en hoe pas ik het toe?

Hoe kan ik het beste uit mijn personeel halen?

De winnaar van de ElkeDagBeter Award wordt volgende week bekend gemaakt. Daarom geeft ondernemer Jaap Hardeman van HRMatches advies hoe je het beste uit je personeel kan halen.

18 april 2014

Lodewijk Asscher reikt ElkeDagBeterAward uit aan koekjesbakkerij Veldt

Bekijk het interview met de minister en de winnaar

Directeur Kees Pater van koekjesbakkerij Veldt heeft de ElkeDagBeterAward 2014 in de wacht gesleept. Hij kreeg de trofee uit handen van minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

14 april 2014

Koekjesbakkerij Veldt verkozen tot vitaalste bedrijf van Nederland

Winnaar vooral trots op medewerkers: 'Die hebben het gedaan!'

De ElkeDagBeterAward gaat dit jaar naar Koekjesbakkerij Veldt uit Veenendaal. De jury heeft Veldt gekozen als vitaalste bedrijf van Nederland. Minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid overhandigde de award vandaag tijdens de Week van de Ondernemer in Utrecht aan trotse directeur Kees Pater van de koekbakkerij.

10 april 2014

Elke Dag Beter Award genomineerden bekend

Stem nu op het vitaalste bedrijf van Nederland

Drie mkb-bedrijven zijn genomineerd voor de tweede Elke Dag Beter Award. De jury draagt Tripa, InPromo en Koekjesbakkerij Veldt voor als potentiele winnaars. Het zijn bedrijven die op een creatieve, vernieuwende manier bezig zijn om hun medewerkers duurzaam in te zetten. De Elke Dag Beter Award wordt op 8 april op de Week van de Ondernemer door minister Asscher uitgereikt.

01 april 2014

Griep? Naar huis!

Steeds meer werknemers blijven aan 't werk

Loyale werknemers, dat is toch wat je wilt? Maar niet altijd... Dit zijn juist de mensen die ondanks dat ze zich niet fit voelen, toch naar het werk komen. Met alle gevolgen van dien. Immers een griepvirus verspreidt zich razendsnel. Wil jij voorkomen dat je hele bedrijf platligt door de griep? Stuur personeel met griep naar huis!

27 maart 2014

Personeel ontevreden over beoordelingsgesprek

Ontevreden werknemers op zoek naar ander werk

Nederlandse werknemers zijn niet erg positief als het gaat om hun eindejaarsgesprek. Een kwart geeft aan uit te kijken naar een nieuwe baan omdat het beoordelingsgesprek niet verlopen is zoals verwacht. Dit blijkt uit een enquete van de NationaleVacaturebank.

27 maart 2014

Weekly Hangout: Gezond en vitaal personeel

Interview met Leon Arendsen van Tripa

Hoe houd je je personeel vitaal en tevreden? Dat vroegen wij aan directeur Leon Arendsen van Tripa, leverancier voor bedrijven in de signindustrie. Bekijk de reportage.

12 maart 2014

Heb jij het vitaalste bedrijf van Nederland?

MKB-Nederland geeft startsein voor de ElkeDagBeterAwards 2014

MKB-Nederland is op zoek naar het vitaalste bedrijf van Nederland, via een speciaal in het leven geroepen award: de ElkeDagBeterAward. Het bedrijf dat het meest duurzaam met het personeel omgaat, krijgt uiteindelijk de prijs. Wil jij kans maken? Je kunt je nog inschrijven tot en met 27 maart.

11 maart 2014

"Mijn deur staat altijd open"

Ondernemer in beeld | Leon Arendsen

"Je personeel moet iedere dag met plezier naar het werk gaan." Dat is volgens Leon Arendsen, directeur van Tripa in Vianen, iets wat iedere werkgever moet nastreven. Het bedrijf dat al ruim 25 jaar leverancier is voor signbedrijven in Nederland, doet er dan ook veel aan om de werknemers vitaal en gelukkig te houden.

11 maart 2014

Getoond 11 tot en met 20 van 29 totaal, er zijn meerdere pagina's