geldvoorinnovatie.jpg

WBSO en RDA worden samengevoegd

In 2016 is fiscale steun vragen voor innovatie eenvoudiger
Je kunt vanaf volgend jaar makkelijker financiële ondersteuning aanvragen voor proces- en productvernieuwing. De Wet bevordering speur- en ontwikkelingswerk (WBSO) en de Research & Development Aftrek (RDA) worden namelijk samengevoegd tot één regeling met de naam WBSO.
Werner.jpg

Pizza's en persberichten: 7 tips voor innovatie

Werner Vogels (Amazon) deelt zijn succesformule
Amazon boekt steeds meer omzet en winst met zijn cloudaanbod van Amazon Web Services. Deze tak staat onder leiding van technisch directeur Werner Vogels. Tijdens The Next Web Europe in Amsterdam deelt de innovatie-expert zijn succesformule.
verrekijker2.jpg

Vernieuwen? Dit jaar geeft het kabinet meer subsidie!

Kom jij in aanmerking voor de MIT-regeling?
Wil je aan de slag met innovatie? Goed nieuws: per april zijn er nieuwe subsidies beschikbaar via de MKB-innovatiestimulering Topsectoren (MIT). Hiermee kun je geld krijgen voor advies, antwoord op kennisvragen, onderzoek of een haalbaarheidsstudie.
euros2.jpg

Oost-Nederland geeft geld voor innovatie!

Geld voor productontwikkeling: hoe kom ik in aanmerking?
Ben jij als mkb’er gevestigd in Overijssel of Gelderland? En wil je jouw product of dienst vernieuwen en verbeteren? Dan heb je geluk: vanaf afgelopen maandag (16 februari 2015) kun je subsidie aanvragen voor innovatie. Je moet er wel snel bij zijn.
leev.jpg

“Als chiazaad hip is, bak ik daar gewoon een koek van!”

Ondernemer in beeld | Leo Voorwinden, Leev
Steeds vaker zie je ze in de supermarkt: de producten van Leev. Biologische speltwafels, biohavermout, glutenvrije boterkoeken. Ze zijn van Leo Voorwinden, een ondernemer die in 2010 de markt heeft bestormd met maar liefst 45 producten in één keer. Met succes, want zijn merk ligt inmiddels bij alle grote supermarkten in Nederland. En er komen steeds meer producten bij.
flatstad.jpg

Verlichting voor veiligheid

Kans voor innovatieve ondernemers
Hoe kun je een flat op een betaalbare manier beschermen tegen inbraak? Experts van TNO bedachten slimme oplossingen. Dat deden ze samen met ondernemers en woningbouwvereniging Waterweg Wonen. De oplossingen die ze voor een flat in Vlaardingen bedachten, bieden kansen voor innovatieve ondernemers.
Elsbethgeukers.jpg

Is mijn idee een goed idee?

Interview | Elsbeth Geukers organiseert LaunchLab
Je denkt dat je een goed idee hebt, maar hoe weet je of er echt een markt voor is? Elsbeth Geukers helpt ondernemers om te ontdekken of er behoefte is aan hun product. Geukers: “‘Zou je dit kopen?’ is de verkeerde vraag.”
apps1.jpg

Is mijn app privacy-proof?

Tips van jurist Arnold Roosendaal
Technologie maakt gegevens verzamelen steeds makkelijker. Als ondernemer kun je websites en apps bouwen voor je klanten, waarmee je hen informatie op maat biedt. Tegelijkertijd zijn gebruikers zich steeds meer bewust van privacy. Hoe zorg je dat ze jou hun persoonlijke informatie toevertrouwen?
groentefriet.jpg

Gezonde voeding produceren? Hier liggen je kansen!

Verslag symposium Gezonde Voeding van TNO, KvK en TKI Agri & Food
Als je als ondernemer aan de slag wilt met voeding, speel dan in op gezondheid. Dat is de boodschap tijdens het symposium Gezonde Voeding van TNO, de Kamer van Koophandel (KvK) en TKI Agri & Food. Leo Voorwinden (Leev): “Ga niet voor goedkoop: juist aan de bovenkant zit de ruimte.”
alexanderprinsen.png

'Haal winst uit je afval'

Hoe maak ik winst in de circulaire economie?
De ‘circulaire’ economie biedt volop kansen. Ondernemer en coach Alexander Prinsen reist de wereld rond om te leren hoe je als ondernemer nu echt winst kunt maken door duurzaam te ondernemen. “Voorbeelden en kansen te over,” vertelt Prinsen. Hij deelt zijn kennis.
Getoond 1 tot 10 van 28. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in Ontwikkeling

 

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten