innovatieboek.jpg

Eerste Hulp bij Innovatie: nieuw boek helpt ondernemers vernieuwen!

Uitreiking tijdens de Week van de Ondernemer
Innoveren, wat is dat en hoe doe je het? Het is in elk geval belangrijk: innovatieve ondernemingen zijn winstgevender dan bedrijven die niet vernieuwen. Daarom namen TNO en MKB-Nederland het initiatief voor het boek ‘Eerste Hulp bij Innovatie’ voor mkb’ers.
verrekijker2.jpg

Vernieuwen? Dit jaar geeft het kabinet meer subsidie!

Kom jij in aanmerking voor de MIT-regeling?
Wil je aan de slag met innovatie? Goed nieuws: per april zijn er nieuwe subsidies beschikbaar via de MKB-innovatiestimulering Topsectoren (MIT). Hiermee kun je geld krijgen voor advies, antwoord op kennisvragen, onderzoek of een haalbaarheidsstudie.
alexanderprinsen.png

Bierbrouwers-revolutie

Column Alexander Prinsen | Circulair ondernemen
Oude ambachten lijken een inhaalslag te maken. Barista’s kunnen op ambachtelijke wijze hun koffie brouwen en spelen daarmee een rol in een circulaire economie. Maar ditzelfde geldt voor ambachtelijk gebrouwen bier dat steeds populairder lijkt te worden.
Elsbethgeukers.jpg

Is mijn idee een goed idee?

Interview | Elsbeth Geukers organiseert LaunchLab
Je denkt dat je een goed idee hebt, maar hoe weet je of er echt een markt voor is? Elsbeth Geukers helpt ondernemers om te ontdekken of er behoefte is aan hun product. Geukers: “‘Zou je dit kopen?’ is de verkeerde vraag.”
gamendeoudere.jpg

Gamende ouderen: kans voor ondernemers!

Samenwerking tussen zorgsector en gameontwikkelaars
Het dagelijkse wandelingetje naar de supermarkt, een klein rondje met de hond: veel ouderen halen dat niet eens. De meeste 75-plussers bewegen te weinig. En hoewel je bij gamen meestal denkt aan pubers, biedt het een uitkomst voor dit probleem onder senioren. TNO en Vita Valley zijn een samenwerking begonnen om te zorgen dat ondernemers geschikte spellen ontwikkelen voor ouderen. Hoe werkt zo’n coalitie?
comingsoon.jpg

Mkb wil vernieuwen in 2015

Trends, tips en redenen om aan de slag te gaan met innovatie
Vernieuwen staat niet hoog op de agenda van Nederlandse mkb-bedrijven. Ruim 60 procent van de bedrijven deed een proces- of productvernieuwing in 2013. In 2014 was dit nog maar 45 procent. De verwachtingen voor volgend jaar zijn daarentegen positief: twee derde van de ondernemers is van plan om te vernieuwen in 2015. Waarom is dat zo belangrijk?
groentefriet.jpg

Gezonde voeding produceren? Hier liggen je kansen!

Verslag symposium Gezonde Voeding van TNO, KvK en TKI Agri & Food
Als je als ondernemer aan de slag wilt met voeding, speel dan in op gezondheid. Dat is de boodschap tijdens het symposium Gezonde Voeding van TNO, de Kamer van Koophandel (KvK) en TKI Agri & Food. Leo Voorwinden (Leev): “Ga niet voor goedkoop: juist aan de bovenkant zit de ruimte.”
goozle.jpg

Bedrijfsplan maken? There's an app for that!

Met de Gooozle Innovatie Roadmap kun je het zelf
Een bedrijfsplan of -analyse helpt je te ontdekken hoe je jouw bedrijf kunt vernieuwen. Misschien kun je andere markten bedienen, nieuwe producten ontwikkelen of je organisatie efficiënter inrichten. Hoe maak je zo’n plan of analyse? Wil je zelf aan de slag, dan kan de Gooozle Innovatie Roadmap je helpen.
lampje.jpg

Wat is innoveren?

Innovatie: betekenis en doel
Innovatie vormt de manier om je rendement en marktpositie te verbeteren en in sommige gevallen: de enige manier om te overleven. Wat is innovatie dan precies en wat kun jij er als ondernemer mee? De mogelijkheden en kansen op een rij.

Vertrouwen als antwoord op privacy-vragen

Hoe ga ik om met technologie en privacy?
vertrouwen-als-antwoord-privacy-vragen-221014163821.png
Getoond 1 tot 10 van 40. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in Oriëntatie

 

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten