Special Aruba

Internationaal ondernemen desk

MKB Servicedesk opent informatieportaal op Aruba

Investeer in Zuid-Amerika en gebruik Aruba als springplank

Willem Overbosch van MKB Servicedesk in gesprek met MKB-Nederland Voorzitter Hans Biesheuvel en Chief Inspiration Officer van De Baak Arko van Brakel over kansen op Aruba en Curacao.

06 september 2018

Ondenemersbijeenkomst: welke kansen biedt Curaçao?

Krijg informatie bij de Kamer van Koophandel Rotterdam

Curaçao is onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden, maar het eiland ligt vlakbij de snelgroeiende economieën van Latijns-Amerika. Dat biedt kansen voor Nederlandse ondernemers.

24 oktober 2013

Ondernemen op de Antillen, hoe gaat dat?

Drie ondernemers vertellen over hun ervaringen

Premier Mark Rutte sprak tijdens de missie naar de Antillen van 'samen gewoon heel veel geld verdienen'. Klinkt aantrekkelijk: samen bouwen aan de zakelijke relatie en daar allebei van profiteren. Hoe kun je hier als ondernemer op inspelen? We spreken met drie ondernemers die de premier voorgingen.

25 juli 2013

Ondernemen op de Caribbean

Arko van Brakel live vanaf Sint-Maarten

In het kielzog van premier Mark Rutte en MKB-Nederland-voorzitter Hans Biesheuvel zijn zeven bedrijven deze week op handelsmissie naar de Antillen. Ook directeur Arko van Brakel van De Baak neemt deel. Willem Overbosch bespreekt met Arko van Brakel welke mogelijkheden de eilanden bieden om geld te verdienen en hoe ze als springplank naar de groeiende economieën in Zuid-Amerika kunnen fungeren.

22 juli 2013

Investeer in Aruba, de poort naar Zuid-Amerika

MKB Servicedesk opent informatieportaal

Het autonome eiland Aruba biedt de perfecte locatie voor Nederlandse ondernemers die toegang willen tot de snelgroeiende economieën van Zuid-Amerika. MKB-Nederland-voorzitter Hans Biesheuvel is in Aruba om het eiland onder de aandacht van ondernemers te brengen.

16 juli 2013

Ondernemers met premier op handelsmissie naar Antillen

Hans Biesheuvel: Springplank naar Zuid-Amerika

In het kielzog van premier Mark Rutte en MKB-Nederland-voorzitter Hans Biesheuvel zijn zeven bedrijven deze week op handelsmissie naar de Antillen. Biesheuvel prijst de ondernemerscultuur op de eilanden en ziet mogelijkheden om samen geld te verdienen: de eilanden kunnen fungeren als springplank naar de groeiende economieën in Zuid-Amerika.

16 juli 2013