Special diplomatieke posten

Internationaal ondernemen desk

Panama, the hub of the Americas

Column Dirk Janssen | Ambassadeur in Panama

Wow! Dat is meestal de eerste reactie van Nederlanders die voor het eerst in Panama komen. Nergens in Latijns Amerika zijn meer wolkenkrabbers dan hier. Als paddenstoelen zijn ze de afgelopen 20 jaar uit de grond geschoten. Het is een zichtbaar bewijs dat Panama meer is dan een kanaal, en meer dan papers.

01 december 2017

Hoe ga je om met corruptie in het buitenland?

Eerlijk ondernemen in het buitenland, zonder corruptie

Veel ondernemers die zich op de buitenlandse markt begeven, krijgen te maken met corruptie, zoals omkoping. Hoe voorkom je dat ook jij daarmee te maken krijgt?

15 december 2015

Lancering whitepaper 'Het diplomatieke postennetwerk voor ondernemers'

Minister Uri Rosenthal overhandigt eerste whitepaper aan Hans Biesheuvel

Tijdens een werkbezoek aan kassenbouwer VB Greenhouses reikte minister van Buitenlandse zaken, Uri Rosenthal, de eerste versie uit van het whitepaper 'het diplomatieke postennetwerk voor ondernemers' aan Hans Biesheuvel, voorzitter van MKB-Nederland.

22 oktober 2013

Ondernemers: bezuinig niet op ambassades

VNO-NCW en MKB-Nederland tegen kabinetsplannen

Het besluit van het kabinet om te bezuinigen op ambassades, consulaten en andere diplomatieke posten moet worden teruggedraaid. Dat vinden ondernemersverenigingen VNO-NCW en MKB-Nederland.

01 augustus 2013

Minister Rosenthal en Hans Biesheuvel lanceren whitepaper diplomatieke posten

Werkbezoek bij kassenbouwer VB Greenhouses in teken whitepaper

Tijdens een werkbezoek aan kassenbouwer VB Greenhouses reikte minister Rosenthal de eerste versie van het whitepaper 'het diplomatieke postennetwerk voor ondernemers' uit aan Hans Biesheuvel.

01 november 2012