Visumbuitenland-Turkije.jpg

Zakelijk naar Turkije: welk visum aanvragen?

Het visum Turkije is vereist om in Turkije te werken, ook voor zakenreizen
Gelukkig is het visum voor Turkije snel en goedkoop online aan te vragen, ook als je zakelijk op reis gaat. Werken in Turkije met het digitale visum is echter niet in alle gevallen toegestaan. We hebben voor je op een rijtje gezet waar je op moet letten.
Turkije.jpeg

Special Turkije

Alles over ondernemen in Turkije

In deze rubriek vind je alles over ondernemen in Turkije. Bekijk hieronder de hoogtepunten uit het webinar, download het gratis whitepaper 'Ondernemen in Turkije', lees kennisartikelen, interviews en nog veel meer.

Hoe kun je succes hebben op een handelsmissie?

Huub Ruël over de zin en onzin van handelsmissies
het-nut-handelsmissies-10516121517.png
Willem Overbosch 06.jpg

Universiteit en mkb: ga samen de grens over!

Column Willem Overbosch | Internationaal ondernemen begint bij universiteiten
Waar zijn die ondernemers die dromen over een lancering in China of het uitbesteden van productie? Waarom doen jullie niet mee aan een Research Project van de universiteit? Samenwerken met de studenten zou heel voordelig kunnen zijn.
turkije.jpg

Ondernemen in Turkije, moet ik wachten op EU-lidmaatschap?

De mogelijkheden van ondernemen in Turkije
Turkije wordt wel eens het China van Europa genoemd. Dan wordt gedoeld op de riante economische groei en goedkope arbeidskrachten. Klopt dit beeld? En hoe kan je aanhaken aan dit economische succes?
Marc.jpg

Wel naar Kameroen, niet naar Turkije?

Column Marc Guillet | Imagoprobleem?
De oogst viel tegen. Voor de eerste handelsmissie van de Holland-Turkey Business Tour naar de veelbelovende zuidoostelijke steden Adana en Mersin schreven zich een handvol ondernemers in. Columnist Marc Guillet vraagt zich af waarom en ging op zoek naar het antwoord.
isntanbul2.jpg

"Intensieve voorbereiding en follow-up verbeteren resultaat"

Handelsreis naar Istanbul
Samen met acht andere ondernemers vertrok Willem Overbosch half februari op handelsreis met de hogeschool Windesheim naar Turkije. In Istanbul verkende hij de mogelijkheden om ondernemers verder te gaan helpen bij hun internationale plannen.
willemistanbul.jpg

'Ga het land voelen, dat is belangrijk!'

Handelsreis Turkije | Willem Overbosch in MKB Radiocafe
Willem Overbosch, Chief Storyteller van Dutch Network Group, is mee op handelsreis naar Turkije. Samen met andere mkb-ondernemers is hij op zoek naar kansen. Hij vertelt erover in het MKB RadioCafé.
Marc.jpg

Kijk ook eens buiten Istanbul!

Istanbul is de dynamo van de Turkse economie. In deze megastad van bijna 15 miljoen inwoners wordt 27 procent van het bruto binnenlands product van Turkije verdiend. En ruim een vijfde van alle arbeidskrachten van de Turkse industrie werkt hier. Alle hoofdkantoren van de grootste ondernemingen zijn hier gevestigd, net als die van de grote buitenlandse jongens als Unilever, Shell, ING, Philips en KLM.
turkijemoskee.jpg

Handelsmissie Turkije

Met intensieve voorbereiding en opvolging
Van internationale handelsmissies zijn de verwachtingen vaak hooggespannen. Toch valt de uiteindelijke opbrengst -ondanks alle investeringen- vaak tegen. Daarom organiseerde Huub Ruël van het lectoraat International Business van de hogeschool Windesheim van 16 tot 19 februari een handelsreis naar Turkije.
Getoond 1 tot 10 van 33. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in Special Turkije

 

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten