body-damage-P66URHG.jpg

Waar moet je op letten bij een zakelijke autoverzekering?

Als ondernemer is het soms noodzakelijk om over een zakelijke auto te beschikken. Zo verhoog je je eigen mobiliteit en is het leggen van contacten met klanten een stuk eenvoudiger. Als je een nieuwe auto op het oog hebt, zal je je vast afvragen of een zakelijke autoverzekering echt nodig is en wat daar dan de voordelen van zijn. Waar moet je bovendien op letten als je een zakelijke autoverzekering afsluit? In dit artikel geven wij graag advies en enkele handige tips bij het afsluiten van een zakelijke autoverzekering.
VW-bedrijfswagens-4.jpg

De voordelen van een autoschadeverledencheck

Bedrijfswagens zijn vaak occasions. Een prima keus. Tweedehands bedrijfswagens zijn vele malen goedkoper en vaak nog van goede kwaliteit. Maar het is geen overbodige luxe vóór aankoop het schadeverleden te checken. Zo heb je alle kennis die je nodig hebt om een goed afweging te maken.
Auto onderhoud.jpg

Geld besparen op je autovakantie?

Deze 4 tips maken je autovakantie net iets goedkoper
Winter-en zomerbanden, brandstof, wegenbelasting en een autoverzekering. Een auto is een flinke kostenpost. Gelukkig zijn er manieren om geld te besparen.
Auto's naast elkaar.png

Besparen onderweg

Soms lijkt je auto wel een rijdend kantoor, zoveel tijd breng je erin door. Maar met winterbanden, zomerbanden, brandstof, wegenbelasting, bijtelling en de autoverzekering kost dat mobiele kantoor je nog best een hoop geld. Gelukkig zijn er manieren om te besparen op je mobiele kantoor.
shutterstock_1171423072.png

Zo kun jij bijtelling voorkomen

Rittenregistratie made easy!
Niemand zit te springen om bijtelling. Gelukkig is er een manier om het te voorkomen, namelijk door maximaal 500 privékilometers per kalenderjaar in je zakelijke auto te rijden. Hier moet je de Belastingdienst dan wel even een nauwkeurige verantwoording van geven. Dit doe je met een kloppende rittenregistratie. Hier lees je er alles over.
shutterstock_297749651.png

Waarom je nieuwe mobiliteit niet kunt negeren

Van Millennial tot het nieuwe werken
Nieuwe mobiliteit is het centraal stellen van de behoefte van je medewerkers in mobiliteit. Het gaat dus niet meer over door de werkgever aangeboden oplossingen als een lease-auto, een fiets of een OV-abonnement. Medewerkers willen zelf bepalen hoe ze van en naar hun werk reizen.
shutterstock_1169167168.png

Zo versterkt nieuwe mobiliteit jouw organisatie

De wereld verandert en ook de vraag naar mobiliteit. Waar een leaseauto vroeger de heilige graal was zien medewerkers nu ook andere mogelijkheden. Met steeds kritischere medewerkers en een groeiende arbeidsmarkt is het belangrijk om nieuwe mobiliteit in te zetten voor je organisatie. Zo doe je dat. Medewerkers bepalen tegenwoordig graag zelf hoe ze hun werk inrichten en dat geldt ook voor het inrichten van hun mobiliteit. Nieuwe mobiliteit betekent dus een verschuiving van perspectief. Kijk goed naar de mobiliteitsbehoefte van je medewerkers en kijk naar mobiliteit ‘as a service’.
shutterstock_1171262293.png

Om deze redenen heb jij nieuwe mobiliteitsoplossingen nodig

Nieuwe mobiliteit is here to stay
Een lease-auto, een OV-businesscard, een fiets: grote kans dat jij al bezig bent met mobiliteitsoplossingen voor je medewerkers. Maar misschien denken zij al verder en komen er binnenkort vragen. We geven je alvast 3 redenen waarom je moet nadenken over nieuwe mobiliteitsoplossingen.
Auto's naast elkaar.png

Bedrijfsauto’s. Wat moet je weten over je wagenpark?

De belangrijkste ontwikkelingen even voor je onder elkaar.
Grijs kenteken? Of misschien wel meer dan één? Lees dan even mee. Want de mobiliteitsmarkt is constant in beweging. Bestelauto’s worden steeds zuiniger en de reductie van C02 staat hoog op de politiek-maatschappelijke agenda. Deze ontwikkelingen zijn van directe invloed op de toekomstbestendigheid, de kosten en de baten van jouw bedrijfswagenpark. Weet je waar je op moet letten? De MKB Servicedesk zet de belangrijkste ontwikkelingen even voor je onder elkaar.
VW-bedrijfswagens-4.jpg

3 Tips om het maximale uit je bedrijfswagen te halen

Een bedrijfswagen is meer dan alleen vervoer
Geen klus zonder bus. Dat weten vakmensen met een bedrijfswagen als geen ander; je moet op je wagen kunnen rekenen. Het is niet alleen een vervoersmiddel, maar ook een visitekaartje voor jou én je bedrijf! Om het maximale uit je bedrijfswagen te halen, delen we in dit artikel 3 tips.
Getoond 1 tot 10 van 110. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in Auto

 

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten