Basistraining bedrijfshulpverlening

Cursus | 2 dagen
In ieder bedrijf moet ten minste één bedrijfshulpverlener (BHV-er) beschikbaar zijn. De basiscursus BHV leert je alle basisvaardigheden die een bedrijfshulpverlener moet beheersen.

Met een cursus BHV lever je een bijdrage aan het welzijn van je medewerkers en aan de veiligheid binnen jouw organisatie. Belangrijk is dat BHV-ers elk jaar deelnemen aan herhalingstrainingen om hun kennis en vaardigheden op peil te houden en te actualiseren. De basistraining BHV bestaat uit twee dagen van 08.30 tot ongeveer 16.00 uur.

 
Als met goed gevolg de tweedaagse training Bedrijfshulpverlening (BHV) is doorlopen, ontvangt de deelnemer het Certificaat Bedrijfshulpverlening van MKB Cursus & Training. Het onderdeel reanimatie is afgestemd op de criteria van de Nederlandse Reanimatie Raad.

Na de training BHV ben je in staat tot:

  • het verlenen van eerste hulp;
  • beperken en bestrijden van brand;
  • alarmeren en evacueren bij noodsituaties;
  • samenwerken met hulpverleningsorganisaties.

De Basistraining bedrijfshulpverlening bevat o.a. de volgende onderdelen:

  • Levensreddende handelingen;
  • Reanimatie;
  • Bedienen AED (Automatische Externe Defibrillator);
  • Theorie Verbranding en Blussing;
  • Meldingsprocedure en ontruimen;
  • Elementaire brandbestrijding in de praktijk.

Tijdens de BHV training wordt geoefend met lotusslachtoffers. Ook wordt daadwerkelijk getraind in het blussen van een 'echte' brand.

Medewerkers die binnen hun bedrijf de taak van bedrijfshulpverlener hebben, volgen de tweedaagse Bedrijfshulpverlening. Deelnemers die een geldig EHBO-diploma kunnen overleggen, worden vrijgesteld voor het onderdeel 'levensreddende handelingen'. Wij adviseren om bij gezondheidsproblemen en/of zwangerschap voor de start van de training contact op te nemen met ons secretariaat

Cursisten die voor BHV een certificaat hebben behaald, zijn gedurende de geldigheid van het behaalde certificaat W.A.-verzekerd. Deze personen hebben een kledingschadedekking, voor zover elders niet verzekerd, tot een maximum van € 500,- per gebeurtenis met een eigen risico van € 25,-.Tevens zorgen we voor een gratis eerstelijns opvang na psycho-traumatische ervaringen.

MKB Cursus & Training verzorgt de training Bedrijfshulpverlening desgewenst ook voor groepen of bedrijfsintern. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en een plaats die voor de deelnemers het best schikt. Het maximum aantal deelnemers per groep is 20.


319 00
349.00
ex. 21% btw

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten