Hoe draagt mobiel werken bij aan duurzaam ondernemen?

Spaar het milieu, werk mobiel
Mobiel werken is niet alleen handig voor jezelf en je werknemers. Het draagt ook een steentje bij aan een beter milieu en zelfs aan het welzijn van je werknemers.

Minder CO2 uitstoot
Het mobiele werken biedt de mogelijkheid om de flexibiliteit voor de werknemers te vergroten. Omdat jij en je werknemers niet meer op vaste tijden op kantoor hoeven te zijn, kunnen de reismomenten beter over de dag worden verdeeld. En als er thuisgewerkt wordt, hoeft er natuurlijk helemaal niet gereisd te worden. Dit heeft een positief effect op het terugdringen van de fileproblematiek. Het uiteindelijke resultaat is een vermindering van CO2 uitstoot, wat natuurlijk gunstig is voor het klimaat.

 

Minder kantoorruimte
Door het invoeren van mobiel werken kun je als werkgever besparen op werkplekken. Hierdoor bespaar je op elektronische apparaten en verbruik je minder stroom. Maar natuurlijk is de grootste besparing het aantal benodigde vierkante meters. Minder kantoorruimte betekent minder CO2 uitstoot. Wist je dat er al bedrijven zijn die rekenen oop een bezettingsgraad van 125%? Deze bedrijven gaan ervan uit dat één op de vier medewerkers mobiel werkt.

 

Welzijn van je medewerkers
Uit verschillende onderzoeken, onder andere van ECP-EPN en het Leefritme Kenniscentrum,  blijkt dat mensen die flexibel werken productiever zijn en meer plezier hebben in hun werk. Mobiel werken is op deze manier direct gekoppeld aan het welzijn van je medewerkers.


Vraag niet beantwoord of nog een vraag?

MKB Servicedesk helpt je graag verder!

Een rondje mobiel werken

10 vragen in 10 minuten
Het nieuwe werken, hoe doen andere ondernemers dat? Drie doorgewinterde mobiele werkers beantwoorden tien vragen over dit onderwerp.
een-rondje-mobiel-werken-21113131644.png

In de bus bij 7 causes

Marketing concept bureau 7 causes heeft mobiel werken wel heel letterlijk genomen.
in-bus-bij-causes-21113131759.png

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten