Mobiel werken wereldwijd geïntegreerd

Meerderheid professionals vindt onderweg werken vereiste
Door de internationalisering neemt mobiel werken razendsnel toe. Bij veel bedrijven in de wereld is mobiel werken al een normaal onderdeel geworden in het flexibele werkprogramma.
Dat blijkt uit een wereldwijd onderzoek van Regus, wereldmarktleider op het gebied van flexibele werkplekoplossingen. Regus ondervroeg meer dan 16.000 professionals in de hele wereld en 56 procent vindt het tegenwoordig een vereiste om onderweg te kunnen werken. Deels kan dit worden verklaard door de stijging van het aantal bedrijven die zaken doen met buitenlandse bedrijven, wat reizen naar het buitenland noodzakelijk maakt.
 
Over de grens
Uit het onderzoek blijkt ook dat 26 procent van de onderzochte Nederlandse bedrijven van plan is om uit te breiden naar het buitenland de komende twee jaar. Daardoor zal de stijging van mobiele werkers alleen maar verder toenemen.
 
NS
Bij Regus tekende afgelopen maand al de miljoenste klant, wat de explosieve groei van flexibel werken benadrukt. Daarnaast ging Regus onlangs een nieuwe samenwerking aan met de Nederlandse Spoorwegen. Binnenkort wordt de eerste business lounge geopend bij station Amersfoort. Een eerste stap naar werkruimtes bij treinstations door heel Nederland. Ook Shell en SCNF (Franse spoorwegen) zullen de komende tijd de samenwerking aangaan met Regus om zo nog meer werkplekken te realiseren op vervoersknooppunten door heel Europa.
 
Business centers
Eduard Schaepman van Regus Nederland: “Zaken doen is zonder twijfel veel internationaler dan voorheen, versneld door technologie en het besef dat het de sleutel is voor een duurzame, lange termijngroei van een bedrijf. Het is niet altijd nodig om een permanente kantoorruimte te hebben in elke markt waar je zaken doet, maar wel om op aanvraag toegang te hebben tot een professionele werkomgeving. Het helpt om productief te blijven tussen vergaderingen in, op reis en onderweg naar klanten. De stap om business centers te openen langs snelwegen en op treinstations komt ongetwijfeld tegemoet aan de behoefte van de zakelijke reiziger anno nu.”
 
Bron: Regus.nl

Waarom mobiel internet op kantoor?

De plussen van een WiFi-verbinding binnen jouw bedrijf
Waarschijnlijk maak je thuis al gebruik van een draadloos netwerk (WiFi). En onderweg zijn er tal van mogelijkheden om met je laptop of smartphone via...

Moet ik volledig voor WiFi gaan?

Alles over het combineren van draadloos en vast internet
Als je overweegt om draadloos internet in te zetten dan zijn er twee mogelijkheden: je doet dit als aanvulling op je al bestaande, bekabelde...

Nederland loopt achter met flexplekken

Slechts 66 procent organisaties werkt met mobiele werkplekken
Het Nederlandse bedrijfsleven loopt achter met het inrichten van flexibele werkomgevingen voor hun werknemers. In veel andere landen gebeurt dit veel...

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten