Donald Duck doet aan Het Nieuwe Werken

Zakelijke uitgave Donald Duck over voordelen Het Nieuwe Werken

07 november 2012

Wil je jouw personeel de voordelen van flexibel werken laten zien? Geef ze een Donald Duck. In een zakelijke uitgave van de strip wordt Het Nieuwe Werken uitgelegd. Zo maak je het op speelse wijze bespreekbaar in je bedrijf.

Hoe werkt Het Nieuwe Werken? Dat lees je in een zakelijke uitgave van Donald Duck. Met het stripboek kun jij als ondernemer het onderwerp op een luchtige toon onder de aandacht brengen bij je medewerkers. In Het Nieuwe Werken zet Donald Duck de voordelen van flexibel werken voor jou en je medewerkers op een rij. Ook geeft het boek praktische tips die je in je dagelijks werk kunt toepassen. De illustraties en een stripverhaal zorgen ervoor dat jouw medewerkers het onderwerp op een vrolijke manier leren kennen.

Eerste hulp bij...

Het Nieuwe Werken en alle tools die daarbij horen, komen ook aan de orde in het boek Eerste hulp bij Slim Werken Slim Reizen. Dit boek confronteert ondernemers en personeel met de manier hoe we gewend zijn te werken. Ingesleten gedrag is er vaak de oorzaak van dat het starten met Het Nieuwe Werken een drempel kan zijn. Neem die drempel bij jezelf en je medewerkers weg. Met Het Nieuwe werken bespraar je tijd en geld. Dit boek somt alle voordelen voor je op.

Download gratis het e-book Eerste hulp bij Slim Werken Slim Reizen of bestel het boek in onze webshop.

(Bron: Platform Slim Werken Slim Reizen)