Online je ondernemingsplan schrijven

E-learning van Qredits helpt je in zes stappen aan een goed plan

25 november 2013

Een goed ondernemingsplan of businessplan schrijven is een flinke klus. Met de e-learning van Qredits kun je online zelf een strak plan schrijven in zes stappen.

Met de e-learning Ondernemingsplan Schrijven heb je een goede leidraad voor het maken van je eigen ondernemingsplan. Een e-learning is een online tool die je door het proces heen loodst. Natuurlijk moet je zelf je persoonlijke omstandigheden en wensen verwerken in het plan. De e-learning laat je hierover nadenken en helpt je inzichtelijk te krijgen wat er in een plan verwacht wordt van de ondernemer en zijn onderneming.

Doe-het-zelf

De e-learning is geschikt voor iedere (startende) ondernemer die voor zichzelf of voor een financier (zoals de bank of een investeerder) een plan wil maken. Het helpt je je doelen concreet te maken en zorgt ervoor dat je niets vergeet in je plan. Je kunt het volledig zelf, dus je hoeft geen dure externe partijen in te schakelen om je plan te schrijven. De e-learning kan zo een mooie besparing zijn.

Hoe werkt het?

De e-learning bevat zes modules die je moet doorlopen. De e-learning is een combinatie van theorie, opdrachten, voorbeelden, testjes en video's over ondernemerschap in het algemeen en het schrijven van een ondernemingsplan. De e-learning vraagt gemiddeld 15 uur van de ondernemer en bestaat uit losse modules die je altijd tussentijds kunt onderbreken om later weer verder te gaan. Na het maken van de e-learning Ondernemingsplan Schrijven heb je: een compleet ondernemingsplan, een financieel plan in Excel en inzicht en kennis van de verschillende aspecten van het ondernemerschap.

Je kunt de e-learning bestellen op Qredits.nl.