Verplicht vrij op Koningsdag en Hemelvaart en sturen op cijfers

De meest gestelde vragen: Willem Overbosch bij BNR Zakendoen met

25 maart 2014

Willem Overbosch, directeur van MKB Servicedesk, was te gast in BNR's Zakendoen met. Hij sprak met host Diana Matroos over de meest gestelde vragen door ondernemers. Vooral vragen over vrije dagen zijn populair. Zoals: is Goede Vrijdag een verplichte vrije dag? En hoe zit het met Koninginnedag en Hemelvaart?

Checklist Verlof toekennen

In dit artikel

Hoofdgast van het programma is Willem Prinsen van TNT Express. Hij spreekt met host Diana Matroos over internationaal zakendoen.

Willem Overbosch vertelt verder over de actuele zaken die ondernemers nú bezighouden. Met deze keer ook veel aandacht voor vragen over de financiële administratie en financiële ratio's en verlofregelingen. Ook Marie-José Jansen van de brancheorganisatie voor handelsagenten, importeurs en distributeurs Verbond Nederlandse Tussenpersonen (VNT) is te gast.

Hoofdgast van het programma is Willem Prinsen van TNT Express. Hij spreekt met host Diana Matroos over internationaal zakendoen.

Willem Overbosch vertelt over de actuele zaken die ondernemers nú bezighouden. Met deze keer veel aandacht voor vragen over de financiële administratie en financiële ratio's en over verlofregelingen en vrije dagen. Ook Marie-José Jansen van de brancheorganisatie voor handelsagenten, importeurs en distributeurs Verbond Nederlandse Tussenpersonen (VNT) is te gast.

MKBuzz

Voorafgaand aan en tijdens 'Zakendoen met' staat de MKBuzz voor de Malietoren in Den Haag. Met de MKBuzz verspreiden MKB-Nederland en MKB Servicedesk samen hun passie voor ondernemerschap. Bezoekers van de Malietoren en het programma 'Zakendoen met' zijn van harte welkom in de MKBuzz.

In de MKBuzz is er vandaag ook speciale aandacht voor de campagne Verover Nieuwe Markten, van kennispartner TNT Express en MKB Servicedesk. In het kader van deze campagne over internationaal ondernemen worden komende week drie nieuwe business guides gepresenteerd op de Week van de Ondernemer. Over Duitsland, Polen en Turkije.

Malietoren

'Zakendoen met' werd op 4 april 2013 tussen 12.30 en 14.00 uur vanuit MKB-Nederland-hoofdkwartier de Malietoren uitgezonden. Willem Overbosch is van 13.15 tot 13.30 uur te gast.