UWV over veranderende arbeidsmarkt

Webinar personeel

05 november 2013

Bruno Bruins van het UWV en Hans Biesheuvel van MKB-Nederland over tekort aan technisch personeel, vergrijzing, verzuim en het nieuwe ontslagrecht.

Mijn werknemer meldt zich ziek, en nu?

Tekort aan technisch geschoold personeel, vergrijzing, ontgroening, verzuim, minder vaste contracten, het nieuwe ontslagrecht: hoe ga je als ondernemer om met de veranderende arbeidsmarkt? Bruno Bruins (UWV) en Hans Biesheuvel (MKB-Nederland) vertellen hier alles over tijdens het webinar over de veranderende arbeidsmarkt op de week van de ondernemer.

Op personeelsgebied spelen verschillende trends en ontwikkelingen, maar veel ondernemers zijn daar nog niet van op de hoogte. Heb jij bijvoorbeeld al een flexibele schil? En aangezien het jonge personeel binnenkort niet meer voor het oprapen ligt: heb jij al gekeken op welke manier je 55-plussers slim kan inzetten in je bedrijf? Bereid jij je voor op de Participatiewet en houd jij je personeel duurzaam inzetbaar? Hoe ga jij om met verzuim? Allemaal vragen die op dit moment spelen rondom het thema personeel. 

Webinar

Tijdens het webinar bespreken Hans Biesheuvel (voorzitter MKB-Nederland) en Bruno Bruins (voorzitter raad van bestuur UWV) met Willem Overbosch (directeur MKB Servicedesk) de actuele ontwikkelingen op het gebied van personeel en de manier waarop je als ondernemer op deze veranderende arbeidsmarkt kunt aansluiten.

Arbeidshandicap en 55-plus

Meer weten over de flexibilisering van de arbeidsmarkt, het quotum arbeidsgehandicapten, 55-plussers in je bedrijf en andere onderwerpen die aansluiten op het thema? Bekijk de online televisie-uitzending (webinar) van MKB Servicedesk en doe je voordeel met de tips van Hans Biesheuvel en Bruno Bruins!