Zakelijke aansprakelijkheid

Welke verzekeringen heb ik nodig voor mijn bedrijf?

Checklist bij belangrijkste risico's

Er zijn zo veel verschillende verzekeringen, dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Welke bedrijfsverzekeringen moet je als ondernemer afsluiten voor jouw zaak?

25 maart 2020

Bestuurdersaansprakelijkheid

Wat is bestuurdersaansprakelijkheid?

Ben je bestuurder van een rechtspersoon (bv, nv, stichting of vereniging) en maak je fouten bij de uitvoering van je taken? Dan kun je persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor de geleden schade.

08 maart 2017

Construction Allrisk

Wat is Construction Allrisk (CAR)?

Bij een bouwproject kan veel misgaan. Er kan schade ontstaan aan het werk zelf, aan eigendommen van de opdrachtgever en aan hulpmiddelen zoals steigers en gereedschappen. Een Construction Allrisk-verzekering (CAR) verzekert relevante bouwrisico’s.

07 februari 2017

Beroepsaansprakelijkheid

Wat is beroepsaansprakelijkheid?

In een adviserend beroep ligt een vergissing altijd op de loer. Je gebruikt bijvoorbeeld verkeerde cijfers of je maakt een fout in de planning waardoor de oplevering per ongeluk maanden later is. Dergelijke fouten kunnen grote financiële gevolgen hebben. Je kan dan aansprakelijk zijn voor de vermogensschade.

07 februari 2017

Top 5 risico’s aansprakelijkheid

Waar moet je op letten?

Wanneer word ik aansprakelijk gesteld? Geldt mijn particuliere aansprakelijkheidsverzekering ook voor zakelijke problemen? Wat zijn de financiële gevolgen? Moet ik me er voor verzekeren? We geven tips om de meest voorkomende risico’s te verminderen.

18 januari 2017

Aansprakelijkheid voor ondernemers onder de loep

De vormen van aansprakelijkheid

Wat betekent het voor je bedrijf als je klant je aansprakelijk stelt voor de schade die hij hierdoor ondervindt? In het E-book over aansprakelijkheid lees je over de vormen van aansprakelijkheid, welke risico’s je loopt en waarom. En wat je kunt doen om je risico’s te beperken. Want Interpolis gelooft in preventie.

21 december 2016

E-book aansprakelijkheid

Je onderneming wordt aansprakelijk gesteld

Als ervaren ondernemer weet je inmiddels dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Een kleine fout in een berekening, een defect aan je product, schade tijdens het werk is niet altijd te voorkomen. Maar wat betekent het voor je bedrijf als je klant je aansprakelijk stelt voor de schade die hij hierdoor ondervindt?

21 december 2016