Wat betekent Prinsjesdag 2022 voor ondernemers?

Bekijk de webinar van woensdag 21 september terug

Prinsjesdag dit moet je als ondernemer weten
Concreet-doelen-stellen-the-road-to-success-mockup-IOWP-00029 (1)

Concreet doelen stellen: the road to success

Prinsjesdag 2022 heeft dit jaar veel gevolgen voor ondernemers. Wil je weten wat de veranderingen voor jou betekenen? Lees dan deze pagina en kijk de webinar ‘Prinsjesdag 2022: de belangrijkste wijzigingen voor de werkgever’ terug.

Overzicht veranderingen Prinsjesdag 2022

Traditiegetrouw presenteerde het kabinet op Prinsjesdag de Miljoennennota met de belastingplannen voor 2023. Dit jaar zijn er vanwege de koopkrachtmaatregelen extra veel veranderingen. Een overzicht met de belangrijkste veranderingen voor jou.

Aangekondigde maatregelen

Een paar belangrijke veranderingen voor 2023 die aangekondigd zijn op Prinsjesdag 2022:

Terugkijken: webinar met onze experts

Wil je in een half uur bijgepraat worden over de belangrijkste veranderingen? Bekijk dan de webinar, georganiseerd door Van Spaendonck.

  • De wijzigingen voor de werkgever op een rij

  • Een verdieping van de belangrijkste onderdelen

  • Een doorrekening van de financiële impact

  • Handvatten voor de juiste keuzes

  • Vraag & antwoord met onze experts

Uitleg, doorrekeningen en inspiratie

In de webinar ‘Prinsjesdag 2022: de belangrijkste wijzigingen voor de werkgever’ worden de gevolgen van miljoenennota inzichtelijk gemaakt.

Ben Rogmans, directeur bij Intelligence Group en Igor Timmermans, consultant bij Loket.nl leggen onder leiding van host Ronald de Snoo uit wat de maatregelen concreet inhouden, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de gevolgen. Aan de hand van rekenvoorbeelden laten we zien wat bijvoorbeeld de loonsverhoging of de verhoging van de reiskostenvergoeding je kost.

Prinsjesdag 2023

Ook over Prinsjesdag 2023 hebben we een artikel geschreven. In dit artikel lees je meer over de de belangrijkste wijzigingen voor ondernemers en over de plannen voor 2024.

Wat vind je van dit artikel?

Job Jansen

Auteur

Job Jansen

Als freelance tekstschrijver en SEO-adviseur heb ik bijna dagelijks contact met bedrijven. Over de jaren heen heb ik samengewerkt met talloze inspirerende ondernemers, waardoor ik veel affiniteit heb gekregen met mkb’ers. Vanuit die ervaring probeer ik als redacteur bij MKB Servicedesk elke keer artikelen te schrijven waar ondernemers echt iets aan hebben.