In 5 stappen naar de schoonmaakdienst voor jouw bedrijf

Ontvang je klanten in een spik en span kantoor!
Heb je een eigen kantoor, dan komen er opeens allerlei facilitaire taken op je af. Niet echt iets waar je aan dacht toen je nog aan de keukentafel droomde van een eigen pand. Je kantoor is je visitekaartje, dus het is vanzelfsprekend dat alles spik en span is als er klanten op bezoek komen. Reden genoeg dus om aandacht te besteden aan die schoonmaak! Regel de juiste schoonmaakdienst, zodat jij het niet zelf hoeft te doen.
Regel de juiste schoonmaakdienst
Klik hier
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Naar Tisser

Hoe kies je de schoonmaakdienst die jou past?

Er zijn een paar dingen belangrijk bij het kiezen voor een schoonmaakdienst. Hieronder staan ze voor je op een rij.

1. Frequentie

Hoe vaak en wanneer wil je dat er wordt schoongemaakt? De één is tevreden met eens per maand een grote schoonmaak, de ander wil alles spik en span en wil dat er twee keer per week grondig wordt gepoetst. Hoe zit dat voor jou en je bedrijf?

2. Zelf regelen of uitbesteden

Ga je zelf de schoonmaker instrueren en begeleiden? Of wil je de volgende ochtend gewoon weer een schoon en fris kantoor hebben? Als je geen tijd hebt om iemand te instrueren, kun je beter iemand kiezen met een vakopleiding en ervaring. Iemand die je het vak niet hoeft uit te leggen.

3. Vast contract of niet

Wil je een vast contract met een schoonmaker of juist niet? Je kunt zelf iemand in dienst nemen of je kunt iemand inhuren van een schoonmaakdienst. Zelf iemand inhuren betekent extra administratie, huur je iemand in bij een erkend schoonmaakbedrijf dan heb je dit niet. Zij bieden vaak kwaliteit- en servicegarantie.

4. Alleen schoonmaak of meer

Wil je alleen gebruik maken van schoonmaakdiensten of wil je dit kunnen uitbreiden met facilitaire werkzaamheden, zoals groenvoorziening, reparaties en/of onderhoud? Er horen nog meer taken bij het bedrijfspand. Heb je geen tijd om dit zelf te gaan doen of regelen? Zoek dan een bedrijf waaraan je dit kunt uitbesteden. Het hele onderhoud van het pand bij één partij, dat scheelt een hoop overleg, administratie en gedoe.

5. Budget

Alleen jij bepaalt wat je wilt besteden aan een schone werkomgeving.

Op www.tisser.nl kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een schoonmaakdienst. Het doorlopen van een aantal vragen helpt je bij het maken van de juiste keuze. Veel succes!

 


Dossiers

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten