Ga jij de #VitamineChallenge aan?

Fruitmanden voor alle ziekenhuizen!

31 maart 2020

We lezen allemaal dat de piek voor IC's pas eind mei wordt verwacht. Komende periode zal extra zwaar zijn voor de ziekenhuizen, steun ze daarom nu! Voor een appel en een peer kun je al extra vitamines sturen naar artsen, verpleegkundigen, schoonmakers en alle anderen die keihard aan het werk zijn en een beetje extra weerstand goed kunnen gebruiken.

Dus: Don’t Spread Corona, Spread Vitamines!

Accept the #VitamineChallenge, doneer fruit aan een ziekenhuis en daag 3 anderen uit om deel te nemen! Ga nu naar

Met je deelname steun je gelijk de lokale groenteboeren, die de fruitmanden gaan bezorgen bij de ziekenhuizen en allemaal hebben beloofd de manden extra vol te maken. Win-win.

Uiteraard waarderen we het ook heel erg wanneer je als bedrijf fruitmanden doneert aan ziekenhuizen. Dit kan op www.vitaminechallenge.com/bedrijf. Benieuwd hoe er in het ziekenhuis gereageerd wordt op jouw fruitmand? Like dan omdatikjeleukvind.nl op Facebook.

De #VitamineChallenge is een initiatief van omdatikjeliefvind.nl. Een platform opgezet voor iedereen die in tijden van fysieke afstand, toch blijft gaan voor Social Connection. Hoe leuk om juist nu iets gezelligs te sturen naar iemand liefs! Een borrelpakket om samen digitaal bij te proosten, een heerlijke high-tea op afstand, een fruitmand voor wat extra vitamines of een bak chocola gewoon omdat het kan. Lokale ondernemers bezorgen een mooi pakket, inclusief jouw persoonlijke boodschap. Beide initiatieven zijn uiteraard gratis.