Geef gezondheid een boost

Je bedrijf vitaal houden | Bekijk de video's

07 april 2020

Heb jij de energie om cruciale beslissingen te nemen? Blijf in beweging en stimuleer het creatieve vermogen van jou en je werknemers. Kelly Stessen geeft je tips om vitaal te ondernemen.

Word lid van MKB Servicedesk

Zeker in tijden van crisis is energie heel belangrijk. Waar haal je die energie vandaan? Of je nu meer of minder tijd hebt, blijf werken aan de gezondheid van jezelf en je werknemers. Hoe doe je dat?

Boost je gezondheid, boost je bedrijf

Kelly Stessen van Stessen Sport en Coaching geeft je gratis tips over vitaliteit. In deze video noemt ze manieren om je energie weer op peil te krijgen Bekijk de video:

Gezonde gewoontes aanleren

Vitaler worden gaat over ongezonde gewoontes afleren en gezonde gewoontes aanleren. Goede voornemens hebben we allemaal, maar hoe krijg je het echt voor elkaar? Kelly Stessen deelt de vier wetten van gedragsverandering in deze video:

Sporten met het gezin

Om vitaal en energiek te blijven is het belangrijk om te blijven bewegen. Maar wanneer doe je dat als je thuiswerkt? Kelly geeft een paar nuttige suggesties hoe je slim dingen kunt combineren. “Willen je kinderen aandacht? Ga samen met ze naar buiten. Plan elke dag een speelkwartier of -halfuur in.”

Kelly Stessen is expert in beweging, voeding en coaching en ondernemer pur sang. Ze motiveert en begeleidt ondernemers om fitter te worden, ongezonde patronen te doorbreken en een gezondere levensstijl te bereiken. Een goede gezondheid heeft positieve invloed op lichaam en geest en daarmee ook op je business. Voor meer advies: www.stessensportencoaching.nl en volg haar op instagram