Yoga en coaching in één bedrijf

(Week van de) Ondernemer in beeld

19 april 2011

Voor starters is de Week van de Ondernemer een goede manier om nieuwe contacten op te doen. Ronald Netten is net begonnen met zijn bedrijf Yoga-2-Goal.

Naam: Ronald Netten

Bedrijf: Soort bedrijf: Eenmanszaak

Opgericht: Ronald is nèt begonnen

Aantal medewerkers: geen

Starter

Teamcoaching vanuit yoga, dat is eens heel wat anders. Eigenaar Ronald Netten: 'Leuk hè? Ik ben van huis uit projectleider en ik houd ontzettend van yoga. Het geeft me rust en zorgt ervoor dat ik mijn werk beter kan doen. Ik wil ook anderen helpen om dankzij yoga beter te functioneren.' De opdrachtgevers moeten voor Ronald nog komen: 'Ik zit in de opstartfase, dus ben vooral op de Week van de Ondernemer om in contact te komen met andere ondernemers en eventuele opdrachtgevers.' Behalve dat hoopt hij ook om meer te leren over coaching, tijdens de sessie van mensenfluisteraar Jan van Setten.

Online ondernemen

Hoewel hij pas net is begonnen, heeft de yogadocent al zijn eigen website. Dat is dan ook meteen waar hij aan denkt bij het begrip 'online ondernemen'. Ronald: 'Ik vind het vooral belangrijk dat je website goed vindbaar is en dat klanten er gemakkelijk je contactinformatie kunnen vinden en achtergrondinformatie over je bedrijf.' Een LinkedIn-profiel heeft hij ook. 'Al ben ik nu nog niet heel actief, maar ik ga het zeker gebruiken om te netwerken.'

Auteur

Lenneke Arts