Maak je bedrijf gezond

Kom naar de bijeenkomst Gezond Presteren op 26 mei 2011

30 september 2013

Een aantal ondernemers in de omgeving Nijmegen nam het initiatief om gezondheid hoger op de agenda te zetten in hun bedrijf. Samen met Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN), TNO en Adaptics is een aantrekkelijk netwerk ontstaan wat zich sterk maakt om de gezondheid en inzetbaarheid van werknemers binnen het mkb te verhogen.

Waarom Vitaal MKB?

Het project is opgezet om de gezondheid en performance van alle mkb-bedrijven in heel Nederland helpen te verbeteren. Dit wordt uitgevoerd door de HAN, TNO, Adaptics en MKB-Nederland. Het project is dan ook volledig afgestemd op het mkb en is kosteloos en vrijblijvend. De speerpunten van het project zijn:

  1. lager ziekteverzuim

  2. minder werkdruk

  3. meer voldoening

  4. hogere werktevredenheid en motivatie

  5. hogere arbeidsproductiviteit

  6. minder verloop van medewerkers

  7. verbeterde sfeer in de organisatie

  8. grote kostenreductie

Bijeenkomsten Vitaal MKB

Voor ondernemers die aan de slag willen met gezondheidsbevordering binnen hun bedrijf, organiseert HAN een aantal bijeenkomsten. Het doel van deze bijeenkomsten is naast het uitwisselen van goede praktijken en het opdoen van nieuwe ideeën, ook kijken hoe er samengewerkt kan worden met HAN, TNO en Adaptics. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen bedrijven zich inschrijven voor voorlichtingsbijeenkomsten of een workshop die in het eigen bedrijf georganiseerd kan worden. Niet alleen gezondheid staat centraal in deze bijeenkomsten, maar ook het gezellig samen zijn en het uitbreiden van het eigen netwerk.

De eerste bijeenkomst van vitaal MKB is op 26 mei 2011.

Je kunt je gratis aanmelden op de site van MKB Vitaal: www.vitaalmkb.nl

Programma

Wat staat mij te wachten: Een interactief programma met interessante sprekers, workshops en natuurlijk kennismaking met het netwerk bestaande uit ondernemers vanuit verschillende disciplines. Het congres zal worden afgesloten met een borrel/diner.

Wat: Congres Gezond Presteren

Wanneer: 26 mei 2011 

Waar: HAN Campus Nijmegen, Kapittelweg 33

Kosten: Aan deelname zijn geen kosten verbonden