Hoe gezond is jouw bedrijf?

Gezond en fit personeel levert je geld op

25 juli 2017

Verzuim, gezondheid en vitaliteit van je medewerkers zijn van directe invloed op het rendement van jouw bedrijf. Gezond en vitaal personeel presteert beter, langer en duurzamer en verzuimt minder. Houd je personeel gezond.

Is jouw personeel gezond en fit?

Die visie op duurzame inzetbaarheid is belangrijk voor een gezond bedrijf. Doe nu de bedrijfsgezondheidscheck en ontdek hoe gezond jouw bedrijf echt is. Deze scan geeft je inzicht in waar je staat met je bedrijf als het gaat over gezondheid en vitaliteit. Binnen tien minuten heb jij inzicht in jouw bedrijfssituatie. Met een persoonlijk advies in je mailbox.

Financieel voordeel

De inzetbaarheid en het eventuele verzuim van jouw personeel is van grote invloed op de continuïteit van je bedrijfsvoering en de kosten daarvan. Aandacht voor verzuim zorgt ervoor dat jouw werknemers maximaal inzetbaar zijn. Het levert je dus niet alleen operationeel voordeel op maar ook financieel voordeel.

Een werknemer die kan meebepalen hoe, wanneer en waar hij werkt is gemotiveerd en draagt meer bij aan jouw bedrijf. Investeren in goede arbeidsomstandigheden voor zowel fysiek als denk- en kantoorwerk zorgt voor minder problemen. Ben jij je bewust van alle mogelijkheden en weet je waar je wettelijk aan moet voldoen?

Scan je bedrijf op gezondheid

Ben jij bereid om te investeren in de gezondheid en vitaliteit van je werknemers? Ook als het gaat om zaken die niet direct met werk te maken hebben? En weet je eigenlijk wel wat je allemaal kunt doen om dat te beïnvloeden? Ook hierin krijg je inzicht via de bedrijfsgezondheidscheck.